Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ




Σοκ και αναπάντητα ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Μαρκόπουλου η εξαφάνιση του εργολάβου Κώστα Κολιαβασίλη. Τα ίχνη του 48χρονου άνδρα χάθηκαν από το απόγευμα της 31ης Μαρτίου και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Ο εργολάβος βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής του, στο Μαρκόπουλο, όταν στις 18.30 δέχτηκε τηλεφώνημα στο κινητό του και χωρίς να εξηγήσει πού πηγαίνει, είπε: «Φεύγω για καμιά ώρα και επιστρέφω» .  Στη συνέχεια αποχώρησε αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει… Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι ώρες περνούσαν, ο εργολάβος δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής και το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.  Θορυβημένη η οικογένεια του απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και ανέλαβε αρχικά την διερεύνηση της υπόθεσης.
Την επόμενη ημέρα το πρωί εντοπίστηκε στην περιοχή της Μερέντας (λίγο μακριά από την πόλη του Μαρκοπούλου) εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του θύματος. Το όχημα βρέθηκε κλειδωμένο χωρίς ίχνη παραβίασης. Το μόνο που έλειπε ήταν το κινητό τηλέφωνο του εργολάβου και ορισμένα χρήματα…
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση του ο 48χρονος άνδρας είχε πουλήσει ένα διαμέρισμα που άνηκε στη μητέρα του αντί 180.000 ευρώ γεγονός που κατά την οικογένεια του αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην δυσώδη ιστορία.
Τι πιστεύει η οικογένειά του
Τα μέλη της οικογένειας του Κώστα Κολιαβασίλη αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από την «εξαφάνισή» του να κρύβονται ερωτικά κίνητρα, ενώ προσανατολίζονται περισσότερο στο ενδεχόμενο ο άνθρωπός τους να έπεσε θύμα ληστείας.
Ο Κώστας Κολιαβασίλης  πατέρας ενός παιδιού και βρισκόταν μέσα σε μακροχρόνια σχέση γεγονός που αποδεικνύει ότι η εξαφάνιση του δεν έχει ερωτικά κίνητρα ίσως και για αυτόν τον λόγο οι οικείοι του εμμένουν στην άποψη ότι έπεσε θύμα ληστείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος άνδρας, ο οποίος είχε αγωνισθεί ως τερματοφύλακας στην ομάδα του ΜΑΡΚΟ,  δεν αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ, λέγεται ότι, σκόπευε να προβεί σε αγορά ακινήτου με τα χρήματα που είχε εισπράξει από την πώληση του διαμερίσματος.
Άλλες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι ο 48χρονος ίσως έχει «δραπετεύσει» σε χώρα του εξωτερικού γεγονός όμως που δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από τους κατοίκους του Μαρκόπουλου που γνώριζαν καλά τον Κολιαβασίλη υποστηρίζουν ότι για να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες είχε αποταθεί σε τοκογλύφους και πιστεύουν ότι πίσω από την εξαφάνιση του κρύβεται μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας.
Τι λένε οι φίλοι του
«Πρόκειται για ένα χαρούμενο, αισιόδοξο και δυνατό άνθρωπο που προσπαθούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες»,  δήλωσε στη zougla.gr ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης.


πηγή:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου