Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ



Μετά από καταγγελίες πολιτών για την πλήρη εγκατάλειψη του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ πάρκου που έχουμε στην Αρτέμιδα πήγαμε να δούμε αν ισχύουν όλα αυτά που μας έλεγαν.
Τελικά όχι μόνο ίσχυαν αλλά τρίβαμε τα μάτια μας με αυτά που είδαμε.
Γεμάτο σκουπίδια,φύλλα (άραγε πότε καθαρίστηκε τελευταία φορά;),σπασμένα παγκάκια,σπασμένες λάμπες,φράχτες πεσμένοι,κομμένες κολόνες,ομπρέλες καταστημάτων παρατημένες μέσα στο πάρκο κλπ.
Για την παιδική χαρά που βρίσκετε στον χώρο μία λέξη "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ" για τα παιδιά.
Όργανα που θέλουν συντήρηση,περίφραξη πεσμένη,χωρίς το ειδικό πάτωμα.
Δήμαρχε,αρμόδιε αντιδήμαρχε,Πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου που είστε;;;;;
Έχετε κάποια δικαιολογία;;;;;
Μία λέξη αρμόζει για την όλη κατάσταση "ΝΤΡΟΠΗ".

Δείτε όλες τις φωτογραφίες............

















3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα!χα!χα! Σιγά να μην κάτσουν να σκάσουν...... και αν αυτό λέγετε "πλήρης εγκατάλειψη" αυτό που γίνεται το καλοκαίρι σε αυτή την έρημη την παραλία πως λέγετε????? Να έρθετε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο να τραβήξετε φωτογραφίες, τότε που οι πέτρινοι διάδρομοι είναι πάντα γεμάτοι από σπασμένα μπουκάλια.... παντού υπάρχουν πεταμένα σκουπίδια.... οι σύριγγες είναι σκορπισμένες σε όλη την παραλία.... και τα δύο τεχνικά ρυάκια που έχουν φτιαχτεί για να φεύγουν τα όμβρια από την παραλιακή (το ένα μπροστά στην καφετέρια ΚΕΝΖΟ και το άλλο μπροστά στο κλαμπ ΠΑΛΑΝΤΖΟ) είναι γεμάτα από τόνους σκουπιδιών!!!!!!!!! Το πάρκο αυτό έγινε με δαπάνες του ΕΛ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (μια αποζημίωση ας πούμε για την ρύπανση που προκαλεί στην γύρο περιοχή.... και μετά την βραδιά των εγκαινίων, ύστερα από τις φανφάρες και τις τυμπανοκρουσίες, εγκαταλείφθηκε στην τύχη του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩ ΤΟΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.......... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΔΙΕΣ .... ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΟΦΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΔΕΝ.... ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ... ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ......ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή