Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κλειστή και η Μεσογείων!


kykloforiakes-rythmiseisΛόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αγ. Παρασκευής, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:
Α΄ ΦΑΣΗ, κατά το χρονικό διάστημα από 9-1-2014 έως 8-6-2014:

1. Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Αγ. Βασιλείου έως την οδό Αγίας Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
2. Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Βεργίνας έως την οδό Αγίας Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
3. Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα .
4. Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή της με την οδό Χλόης έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.
5. Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.
6. Αντιδρόμηση της οδού Χλόης, στο τμήμα της από την Λ. Μεσογείων προς και μέχρι την οδό Τρικάλων.
7. Μονοδρόμηση της οδού Ηλιακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Τρικάλων προς και μέχρι την Λ. Μεσογείων.
8. Μονοδρόμηση της οδού Τρικάλων, στο τμήμα της από την οδό Ανδριανού προς και μέχρι την οδό Ηλιακοπούλου.
Β΄ ΦΑΣΗ, κατά το χρονικό διάστημα από 8-6-2014 έως 30-11-2014:
Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων έως την οδό Ηλιακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.
Α΄ & Β΄ ΦΑΣΕΙΣ:
1. Μονοδρόμηση της οδού Αγ. Θέκλας, στο τμήμα της από την οδό Κορινθίας προς και μέχρι την οδό Κρήτης.
2. Καθορισμό ανώτατου ορίου ταχύτητας σε πενήντα (50) χλμ./ώρα στη Λ. Μεσογείων, σε απόσταση 300μ. πριν και κατά μήκος της περιοχής των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.
3. Απαγόρευση του προσπεράσματος στην Λ. Μεσογείων, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
http://zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου