Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το ξύλο βγήκε από τον... δήμαρχο


Mωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι…

Το γνωμικό αυτό ταιριάζει γάντι, στον δήμαρχο Λαυρεωτικής, τον Λεβαντόμαγκα, ο οποίος προχθές ουσιαστικά υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη, το τέλος της πολιτικής του καριέρας, με τόσο… ηρωϊκό τρόπο, παρασύροντας στο βυθό και τα λοιπά στελέχη της «Νέας Εποχής»!

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες καθόσον υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Λεβαντής μαζί με τον αντιδήμαρχο Στάμου πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο στο οποίο ξυλοκοπήθηκε γυναίκα ηλικιωμένη παρακαλώ!



Το επεισόδιο συνέβη σε καφέ της Κερατέας και συγκεκριμένα δίπλα στο περίπτερο που διατηρεί ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Στάμου (για το οποίο θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή πως το απέκτησε το λαμόγιο) το Σάββατο 18-1-2014. Πρόκειται για ένα στέκι στο οποίο συνηθίζει να μπεκροπίνει αρκετά συχνά ο δήμαρχος της Λαυρεωτικής μετά των συνδαιτυμόνων του

Μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιο της πλησίασαν την παρέα του δημάρχου και του ζήτησαν μια άδεια υλοτομίας καθώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και εφόσον είναι κοινό μυστικό στην πόλη ότι οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής έχουν μοιράσει αρκετές άδειες υλοτομίας σε γνωστούς και φίλους φέτος τον χειμώνα.

Ο Δήμαρχος στο επίμονο αίτημα της, φέρεται να της είπε ότι δεν είναι εύκολο να δίδονται άδειες υλοτομίας και θα έβλεπε το αίτημά τους τον Απρίλιο. Η ηλικιωμένη γυναίκα εκνευρισμένη του απάντησε "τι να τα κάνουμε τα ξύλα τον Απρίλιο, αλλά θυμήσου, ότι τον Μάιο έχουμε εκλογές"!

Τα πνεύματα τότε οξύνθηκαν με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος Στάμου μαζί με γνωστό τσιράκι του Λεβαντή να επιτεθούν και σύμφωνα με πληροφορίες να ξυλοκοπήσουν την άτυχη ηλικιωμένη και τον γιό της. 

Η ηλικιωμένη έπεσε αιμόφυρτη από τα δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι και στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Μάταια προσπαθούσαν οι παρευρισκόμενοι να ηρεμήσουν τον εκνευρισμένο… αντιδήμαρχο ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος επικροτούσε την βίαιη δράση των τραμπούκων του. Μάλιστα μετά τον ξυλοδαρμό, άνθρωπος της παρέας του Λεβαντή, ακούστηκε να λέει στην αιμόφυρτη γυναίκα:"έτσι γ@μ@ει ο Λεβαντής, να προσέχεις τα λόγια σου άλλη φορά.!"

Στο σημείο της συμπλοκής έφθασε λίγο αργότερα περιπολικό στης αστυνομίας αλλά ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος και η παρέα του είχαν προλάβει να το σκάσουν για να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Τελικά όπως είπε και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν μόνο δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος.

http://lavreotikifiles.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου