Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σπάτα, Άρτεμις - Δήμαρχος έφτασε επιτέλους στον ανακριτή!


Πρώην Δήμαρχος έφτασε επιτέλους στον ανακριτή!

Αυτό το πολύ ευχάριστο γεγονός, εκτός του ότι μπορεί να του εξασφαλίσει δωρεάν διαμονή σε ένα από τα πιο δημοφιλή ιδρύματα της χώρας μας, αποτελεί διαβεβαίωση για τους
δημότες ότι και οι σημερινοί Δημοτικοί άρχοντες θα έχουν σίγουρα την ίδια κατάληξη και ίσως χειρότερη, μια και εκτός από τα εγκλήματα που έγιναν στην διάρκεια της θητείας τους θα πρέπει να απολογηθούν για το πρωταρχικό έγκλημά τους. Δεν έκαναν απογραφή του τι παρέλαβαν από τους προηγούμενους και δεν καταλόγισαν ευθύνες.
Μέσα στα παραληφθέντα υπάρχουν και πεπραγμένα των αντιδημάρχων που συμμετέχουν στην Δημοτική Αρχή και έχουν αρκετά βεβαρυμένο παρελθόν. Έρχεται και αυτών η ώρα!

Το βασικό δεν αλλάζει είναι ότι «Όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί αποκαλύφθηκαν από τα ΜΜΕ.» Ο πανίσχυρος Νίξον από τα ΜΜΕ βρέθηκε εκτός προεδρίας την Αμερικής και χάθηκε...

Εμείς προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις για να βρεθούν όλοι μπροστά στον φυσικό τους δικαστή. Τα θέματα είναι πολλά και οι τομείς εγκληματικής αστοχίας και κατάχρησης από μέρους τους είναι πολλές και δεν καλύπτονται πια. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ότι έκαναν είναι καταγεγραμμένο. Ήταν προειδοποιημένοι και αδιαφόρησαν.
Εκλογές έρχονται και ελπίζουμε αντί να τους δοθεί η ευκαιρία να είναι υποψήφιοι για εξουσία να είναι υποψήφιοι για ανακρίσεις.
anatakti.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου