Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Παπούλιας: Να διώξουμε με τις κλωτσιές την τρόικα

Παπούλιας: Να διώξουμε με τις κλωτσιές την τρόικα

Σενάρια εκλογών λόγω του αντίο που είπε ο πρόεδρος στους υπαλλήλους της Προεδρίας

Σενάρια εκλογών που ο Κάρολος Παπούλιας έσπευσε να «σβήσει» άμεσα, πυροδότησαν οι δημοσιογράφοι που παραβρέθηκαν σήμερα στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά από μια κουβέντα που είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους συνεργάτες του.

Ο Κάρολος Παπούλιας μιλώντας στους συνεργάτες του τους αποχαιρέτησε χρησιμοποιώντας τη λέξη αντίο, ενώ ο πρόεδρος τους ευχαρίστησε και για τη συνεργασία τους, λέγοντας ότι είναι η τελευταία χρονιά που βρίσκεται μαζί τους.

Στο άκουσμα της λέξης αυτής οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν τα σενάρια αφού η θητεία του Κάρολου Παπούλια λήγει το Φεβρουάριο του 2015 και άρα προλαβαίνει και του χρόνου να κόψει την πίτα.

Μετά από λίγη ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρεται να στράφηκε προς του δημοσιογράφους και να τους είπε ότι «θα είμαι εδώ και τον Μάρτιο για να παραδώσω στο διάδοχό μου». Οι δημοσιογράφοι δοθείσης της ευκαιρίας συνέχισαν τη συζήτηση και ρώτησαν για το ενδεχόμενο εκλογών με τον Κάρολο Παπούλια να απαντά «Να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη, είναι αναγκαίο για να δώσουμε μια κλωτσιά στην τρόϊκα, όχι δεν προβλέπω εκλογές»
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου