Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΝΕΑ ΠΟΛΗ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ



Στην ανεξαρτητοποίησή του προχώρησε ο Τοπικός Σύμβουλος Αθανάσιος Λουκάς,με επιστολή που έστειλε προς το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων Λούτσας.
Η επιστολή αφήνει σαφείς αιχμές κατά της παράταξης με την οποία εκλέχτηκε για παραγκώνιση δική του αλλά και όλου του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων Λούτσας.
Διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης.....



6 σχόλια:

  1. Καλά έκανες και έφυγες.
    Γιατί το λέω?
    Γιατί τέτοιοι τύποι σαν εσένα πραγματικά σαν εσένα να είναι καλυτέρα στο σπίτι τους παρά σε συμβούλιο να παίρνουν αποφάσεις.
    Δεν είναι δημοτική κοινότητα Σπάτων – λούτσας χοντρέ!
    Είναι Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος και να το καταλάβεις καλά από τον πρώην Δήμο Αρτέμιδος και πρέπει να το σέβεσαι. Κάποτε ήταν Σπάτων Λούτσας, κάποτε!
    Την Εξουσία που επικαλείσαι για την παράταξη σου, να ξέρεις καλά ότι την εξουσία δεν την έχει καμιά ΝΕΑ ΠΟΛΗ άλλα την έχουν οι πολίτες της κάθε ΠΟΛΗΣ.
    Έχεις και το θράσος να παραπονιέσαι ότι σε είχαν και στην απέξω της παραταξιακής γραμμής όπως λες.
    Να παραιτηθείς και να φύγεις που θέλεις να είσαι και στα ΚΟΙΝΑ ..ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου αρέσει που βρίζεις , αλλά , βλέπω 2 πράγματα . 1 ) Αγνοείς παντελώς κάποια πράγματα και 2 ) Αγαπάς την Αρτέμιδα . Το ένα είναι κακό , το άλλο καλό . Για να σε ενημερώσω , να δείς τι αποφάσεις παίρνουμε στο Τοπικό των Σπάτων , αφού μπαίνεις στο internet , πήγαινε στην σελίδα του Δήμου , στις αποφάσεις του Τοπικού , βρές την απόφαση 11 του 2012 και διάβασέ την προσεκτικά , για να δείς αν δικαίως ή αδίκως με βρίζεις . Κάτι ακόμα . Ο δημοτικός σύμβουλος , είναι μέλος ενός θεσμικού οργάνου της δημοκρατίας . Δεν είναι " στην από μέσα ή στην απέξω " . Οταν οι αποφάσεις των θεσμικών οργάνων δεν υλοποιούνται , υπάρχει παράβαση . Το θετικό που κρατάω από εσένα , είναι η μεγάλη αγάπη για την Αρτέμιδα . Την ίδια αγάπη έχω κι εγώ , και ξέρεις γιατί ; Γιατί εδώ γεννήθηκα , και μεγάλωσα . Στα Σπάτα και την Αρτέμιδα . Κι αν το κράτος κάποτε την χώρισε στα δύο , στην καρδιά μου είναι μία πόλη , και αυτό δεν μου το αλλάζει κανείς .

      Διαγραφή
  2. Καλο ειναι πριν βριζουμε ανωνυμα και δειλα τουλαχιστον να γνωριζουμε τα βασικα! Ο Δημος Σπατων Αρτεμιδος εχει δυο δημοτικες ενοτητες την δημοτικη ενοτητα Σπατων- Λουτσας και την δημοτικη κοινοτητα Αρτεμιδος! Αυτη ειναι η επισημη ονομασια των δημοτικων ενοτητων στο Υπουργειο εσωτερικων! Το Τοπικο Σπατων εχει ζητησει να αλλαξει αλλα δεν εχει γινει ακομα καμια ενεργεια! Ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι αξιολογος και οποιον ρωτησεις στο Τοπικο Σπατων θα το επιβεβαιωση και απο την συμπολιτευση και απο την αντιπολιτευση! Καταλαβαινουμε τον εκνευρισμο απο την ανεξαρτοποιηση αλλα ερχονται και αλλες γιατι αυτο λιγοτερα νευρα κανει κακο στην υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΘΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ- ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τιμή μου που είμαι στο ίδιο συμβούλιο με το Αθανάσιο Λουκά! Είναι γνωστό σε όλους ο αγώνας του κατά του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι! Είναι ντροπή να μιλάει κάποιος έτσι εναντίον του! Ευτυχώς η κοινωνία μας είναι μικρή, ένα χωριό είμαστε και όλοι τον γνωρίζουν και τον τιμούν, όπως τον εκτιμά και το σύνολο του Τοπικού Σπάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα τα σχόλια και θα σου πω Θανάση να μην ασχολείσαι με τον κάθε ανόητο δειλό που κρύβεται πίσω απο το πληκτρολόγιο. Ο Αιγαλεώτης η ο στούρνος απ'τα Λιόσια η το Ζεφύρι, μού'ρθε να μείνει εδώ τώρα και θα σου υποδείξει και πως ονομάζεται η περιοχή!!! Έλεος.
    Θ.Ζαχ/ης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή