Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Άντρες της ΔΙΑΣ λήστεψαν Πακιστανούς

Άντρες της ΔΙΑΣ λήστεψαν Πακιστανούς

Στην… «αντίπερα» όχθη, αυτή της παρανομίας, φέρεται να πέρασε μια ομάδα ΔΙΑΣ της Ομονοίας η οποία από το πρωί βρίσκεται στα χέρια των αντρών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ. και ανακρίνεται. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τα μέλη της ομάδας, στα πλαίσια της έρευνας που έκαναν για ναρκωτικά φέρονται να «επισκέφθηκαν» ένα σπίτι στο οποίο έμεναν άτομα από το Πακιστάν και να απέσπασαν παράνομα 800 ευρώ.

Δεν πρόλαβαν ωστόσο να «χαρούν» για πολύ τα χρήματα καθώς, μετά από σχετική καταγγελία, έπεσαν στα δίχτυα των «Αδιάφθορων» όπου κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…


Ο… έλεγχος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν χτες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.
Η ομάδα, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της, έλεγξε δύο άτομα από το Πακιστάν και διαπίστωσε ότι οι ελεγχόμενοι έφεραν πάνω τους ναρκωτικές ουσίες. 

Λίγο πριν τελειώσει ο έλεγχος, οι δύο συλληφθέντες υπέδειξαν στους αστυνομικούς ένα τρίτο άτομο το οποίο βρισκόταν σε παρακείμενο διαμέρισμα. 

Τα μέλη της ομάδας μπήκαν στο διαμέρισμα όπου όντως διαπίστωσαν την ύπαρξη ενός τρίτου ατόμου, το οποίο επίσης έφερε πάνω του ναρκωτικά. 

Με το πέρας του ελέγχου όμως και λίγο πριν οι άντρες της αστυνομίας αποχωρήσουν από το σημείο, οι άντρες της αστυνομίας, εκτός από τα ναρκωτικά και τους συλληφθέντες φέρονται να πήραν μαζί τους και 800 ευρώ τα οποία ήταν κρυμμένα στο σπίτι. 

Η επιχείρηση

Όπως αποδείχθηκε όμως δεν κατάφεραν να χαρούν τα χρήματα για πολύ καθώς, μετά από σχετική καταγγελία, υπήρξε παρέμβαση των «Αδιάφθορων» οι οποίοι ζήτησαν σήμερα από τους συναδέλφους τους τις ανάλογες εξηγήσεις.

Όπως εξήγησαν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr, «σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί. Οι ένστολοι φέρονται να μπήκαν στο σπίτι των Πακιστανών και να τους απέσπασαν παράνομα 800 ευρώ. Σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα».
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου