Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τροχαίο δυστύχημα στο γήπεδο


Νεότερη ενημέρωση:Ο άτυχος  33χρόνος οδηγός της μοτοσυκλέτας υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του,παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να τον κρατήσουν στη ζωή……
Πάνω από 20′ βρισκόταν στην άκρη του δρόμου ελλείψει ασθενοφόρου.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι,
λίγο πριν το γήπεδο Ναυπάκτου στο ρεύμα εξόδου.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 33 χρονος Κ.Κ.(γνωστός επαγγελματίας της Ναυπάκτου) οδηγός της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο της μηχανής,εξετράπη της πορείας της και σφηνώθηκε ανάμεσα σε κολόνα φωτισμού και μαντρότοιχο.
Από το περιστατικό αυτό χτύπησε σοβαρά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας,που να σημειωθει ότι δεν φορούσε  κράνος ασφαλείας,αλλά δεν βρέθηκαν ούτε και ίχνη φρεναρίσματος που να πιστοποιεί την ύπαρξη απρόβλεπτου παράγοντα του ατυχήματος.
Στο σημείο όπου χτύπησε ο οδηγός να σημειωθεί ότι περίμενε για τουλάχιστον 20′ αφού το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Ναυπάκτου,απουσίαζε σε διακομιδή στο Μεσολόγγι και ειδοποιήθηκε καθ’οδόν,ενώ για δεύτερο όχημα ούτε συζήτηση αφού δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός,φέρνοντας στο φως για μια ακόμη φορά τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στο σύστημα.
Τελικά το ασθενοφόρο του κέντρου υγείας που είχε ειδοποιηθεί παρέλαβε τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό και  τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.
018
http://www.nafpaktianews.gr/

1 σχόλιο: