Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους, θα φτιαχτεί το παλιό γήπεδο της Λούτσας!

loutsa-gipedo

Σύμφωνα με ομόφωνη (προεκλογική) απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που ελήφθη ύστερα από πολύωρη επεισοδιακή συνεδρίαση το βράδυ της Δευτέρας 24/2, θα προχωρήσει η επανακατασκευή του παλιού χωμάτινου γηπέδου της Λούτσας, δίπλα στην παραλία του Αγίου Νικολάου.
«Το αίτημα όλης της νεολαίας της περιοχής δεν προχωρούσε επί σειρά ετών, επειδή κάποιος τοπικός δημοτικός παράγων (μαζί με μερικούς ακόμη συνοδοιπόρους του) ονόματι Ποθουλάκης, επεμβαίνει προκλητικά και σταματάει –με το πρόσχημα της έλλειψης νομιμότητας- κάθε προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας να αποκτήσει καλύτερες συνθήκες ζωής, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον και την οικονομία του δήμου», μας είπε ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Αρτέμιδος και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παραχεράκης.
Με την ηχηρή παρουσία δεκάδων φίλων του Α.Ο. Αρτέμιδος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ελήφθη ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει το έργο, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από ημικρατικό φορέα, για την δημιουργία γηπέδου με ελαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς και ελαφριές (λυόμενες) εγκαταστάσεις εξεδρών και αποδυτηρίων, επειδή όλο το αθλητικό κέντρο βρίσκεται σε προστατευόμενο υγροβιότοπο, που –σε τελική ανάλυση- θα ευεργετηθεί κιόλας, με την λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι είπαν ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες από την ημέρα έναρξης των εργασιών αλλά και αργότερα να γίνει, θεωρείται –επιτέλους- σχεδόν σίγουρο ότι η ομάδα της Λούτσας θα έχει από την νέα αγωνιστική περίοδο την δική της (παλιά) δυνατή έδρα!
Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, διακρίνεται ο προπονητής Διονύσης Γεωργουλάς (αριστερά), νεαροί παίκτες του συλλόγου και παράγοντες, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. με σηκωμένα πανώ υπέρ της δημιουργίας και λειτουργίας του γηπέδου.
Πηγή: neaepsana.blogspot.gr

10 σχόλια:

  1. αν η ομοφωνη αποφαση του συμβουλιου και το ολο εγχείρημα είναι τελικα παρανομο ποιος ¨θα αναλαβει την ευθυνη ο χονδρος(Παραχαιρακης)???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν η γιαγιά μου είχε ένα @ρχίδι, θα είχε πηδήξει το μισό Αιγάλεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gypedo sthn artemida mas twra!!kaneis den kserei an einai alitheia.. Makari pantos !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! <> ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ......

      Διαγραφή
  5. Θεωρω σωστο το να γινει μια αναβαθμιση του γηπεδου γιατι υπαρχει μια ασχημη καθημερινη πραγματικοτητα οι συνεχης τραυματισμοι των παιδιων. Αλλα παλι στο μηδεν θα ειμαστε παλι καθως ο ασκος του αιολου εχει ανοιξει για την περιοχη και δυσκολα θα μπορεσει να γινει κατι παραπανω απο ενα χλωροταπητα και δυο- τρεις τουαλετες. Υπαρχουν μυνησεις μεταξυ αντιδημαχου και εκδοτη εφημεριδας εχει επεμβει η δικαιοσυνη για αλλα 40 ΚΑΕΚ της ιδιας περιοχης δυσκολα μα μπορεσει ο ,ρατικος μηχανισμος μα κανει τα στραβα ματια για κατι παραπανω. Αν θελει η Αρτεμιδα εγκαταστασεις αθλητικες σωστες οργανωμενες πρεπει να δρομολογηθουν αλλες λυσεις. Τωρα για το θεμα αυτων που παρεμβαινουν αυτοι θα υπαρχουν παντα αλλοι απο σκοπημοτητα αλλοι απο τρελα αλλοι απο οικολογικη συνηθεια.Το οτι η Αρτεμιδα δεν εχει 50 χρονια τωρα γηπεδο οταν η κατασταση ειναι ιδια απο το 1960 μαλλον δεν φταει μονο ο Ποθουλακης αλλα η ανομια αδιαφορια και διαφθορα που υπαρχει στη περιοχη 50,χρονια πιστευω οτι ο υποψηφιος δημοτικος συμβουλος Παραχερακης εαν ειναι ο πρωην για δεκαδες χρονια γραμματεας του αστυνομικου τμηματος το ξερει καλα. Η εικονα στο Δημοτικο συμβουλιο της Δευτερας ηταν ασχημη. Οι δημοτικοι συμβουλοι ελεγαν σε ολα ναι για να να παρουν χειροκροτημα και ψηφους οι κατοικοι ηταν εκει περιμενοντας τα ναι για να φυγουν ευτυχισμενοι. Οι Σπαταναιοι περιμενουν να φτιαχτει αυτος ο χλωροταπητας για να ξεφορτωθουν τους Λουτσιωτες απο το γηπεδο των Σπατων. Ετσι και αλλιως στην Λουτσα για τα επομενα 30 χρονια με ενα χλωροταπητα και 2 τουλατες θα ειμαστε ευτιχισμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μονο που πριν 50 χρονια δεν ειχε δοθει η αδεια για να φτιαχτει το γηπεδο..τωρα ειναι πιο σιγουρο απο ποτε κ αν βρισκοσουνα στο συνεδριο που δειχνει η φωτογραφια θα καταλαβαινες οτι τωρα που ειμαστε ετοιμοι να χαρουμε ενα γηπεδο με ταπητα, ερχεται ο Ποθουλακης κ το καθηστερει..αυτο ομως δεν θα περασει αφου δεν μπορει να αγνοησει το γεγονος οτι σκιζομαστε για να παιξουμε σε αυτο το γηπεδο..δεν μπορει να αγνοησει το γεγονος οτι υπαρχουν παιδια αναμεσα σε αυτον κ το γηπεδο..(αυτα τα λεω γιατι τα ζω τωρα)

      Διαγραφή
  6. Απορώ που στο ιστολόγιό σας, ενώ δημοσιεύετε αναρτήσεις οικολογικής ευαισθησίας, τώρα κόπτεσθε να γίνει γήπεδο ΠΑΡΑΝΟΜΟ σε προστατευόμενη περιοχή! Κάνουν λάθος επίσης όσοι νομίζουν ότι το θέμα φρενάρει μόνον εξαιτίας μιας τοπικής εφημερίδας και κου Ποθουλάκη. Προηγούνται μυνήσεις και αναφορές συλλόγων και δημοτών για το αίσχος αυθαίρετης κατάληψης της προστατευόμενης περιοχής Β1 από το γήπεδο (ο Θεός να το κάνει, νυχτερινό κέντρο είναι!) και από τα αισχρά μαγαζιά της ρύπανσης και ηχορύπανσης!
    Δεν έχετε αντιληφθεί, ότι η όλη ιστορία είναι ένα ακόμη προεκλογικό φούμαρο του Δήμου και των ασχέτων πάσης φύσεως παραγόντων;
    Ή ξεχνάτε και αυτούς που επιδιώκουν ένα γήπεδο εκεί ειδικά, σκοπεύοντας κυρίως σε ένα ακόμη παραλιακό ξενυχτάδικο μέσω της μεθόδου των παραχωρήσεων σε άτομα και φορείς (αυτό έχει πολύ "ψωμί".........), που κάνει κόλαση την πόλη τα καλοκαίρια.
    Αθλητικοί χώροι ναι, αλλά Ν-Ο-Μ-Ι-Μ-Ο-Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑνώνυμΕ27 Φεβρουαρίου 2014 - 10:45 μ.μ. ΑΥΤΟς Ο ΧΟΝΔΡΟΣ(ΠΑΡΑΧΕΡΑΚΗΣ) ΗΤΑΝ πρωην για δεκαδες χρονια γραμματεας του αστυνομικου τμηματος ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΗ...
    ΤΙ ΨΗΦΟ ΡΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ Σ'ΑΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Α. ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ...
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΑΣΚΕΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΑΚΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Η ΜΟΥΦΑ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ???)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η λουτσα ολα τα εχει.. τογηπεδο ελειπε και το κελ στο πλατυ χωραφι μακαρι να γινουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή