Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2014



Άλλες δύο αποτυχημένες εκδηλώσεις του Οργανισμού Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Σπάτων Αρτέμιδος.
Συμμετοχή στα κούλουμα σχεδόν μηδενική (απ΄ ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες) και την Κυριακή των Αποκριών με συμμετοχή που δεν ξεπέρασε τα 50-70 άτομα.

Γιώργος Παπαστεφάνου χρειαζόταν τελικά το δελτίου τύπου για να το μάθουν οι κάτοικοι των 2 πόλεων .... Συνήθως διαφήμιση γίνετε πριν την εκδήλωση για να έρθει κόσμος και όχι μετά για να μάθουν οι κάτοικοι ότι ο δήμαρχος και 2 φίλοι του έκαναν τάχα Απόκριες και κούλουμα...η Αρτέμιδα μία πόλη των 30 χιλ. και βάλε κατοίκων και στην εκδήλωση δεν ήταν πάνω από 100 άτομα .. το ίδιο και στα Σπάτα παρά την δωρεάν ορχήστρα και φαγητό !!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 στις 16.00 το απόγευμα στο χώρο της παιδικής χαράς (Μέδουσα στην Αρτέμιδα) ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος
«Ο Ξενοφών» Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, διοργάνωσε για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Αποκριάτικο Πάρτι με D.J.
Η συμμετοχή των μικρών φίλων του Οργανισμού ντυμένων μασκέ ήταν μια νότα ξεγνοιασιάς και απόδρασης από την καθημερινότητα.
Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος κ.κ. Γκινοσάτης Γιώργος και Πουλάκης Πέτρος, η υποψήφια Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Ντελάκη Λία, από το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ξενοφών» ο κ. Αποσπόρης Βαγγέλης ο οποίος είναι και Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Αρμύρος Σπύρος, η κ.Γερανιού Στεφανία και η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Μωραΐτη Ιωάννα.
Επίσης παραβρέθηκε ο ηθοποιός κ. Σκουρολιάκος Πάνος.
Την Καθαρή Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014 από τις 11.00 το πρωί στον χώρο «Φαγιά» ξεκίνησε η εκδήλωση του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ξενοφών» Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2014.



Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική με τον Γιώργο Τσαρνά τραγούδι και τον Ερμή Ζεκίρι στα πλήκτρα, σαρακοστιανά, κρασί και πολύ κέφι για όσους έδωσαν το παρών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ.Μάρκου Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Γκινοσάτης και Πουλάκης Πέτρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κουλοχέρης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος κ. Μπαλόπητος Παναγιώτης, από το Δ.Σ. του Οργανισμού ο κ.Αρμύρος Σπύρος, η υποψήφια Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Ντελάκη Λία. Από το Θεατρικό Εργαστήρι Σπάτων «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» ο κ.Αργυρός Φίλιππος.
Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος ευχαριστεί όλους όσους με την χορηγία τους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις. 
Επίσης ευχαριστεί τον κ. Στάμου Γιώργο για την ηχητική κάλυψη την οποία προσέφερε δωρεάν την Καθαρή Δευτέρα και τους κ. Τσαρνά Γιώργο και κ.Ζεκίρι Ερμή για την εθελοντική προσφορά τους.

Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ! 
με πληροφορίες από anatakti.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου