Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

«Πολιτική αθλιότητα είναι να μην αποδέχεσαι την αρχή της πλειοψηφίας»



Επειδή από τις 30/09/2013 μέχρι και σήμερα, η μόνη πολιτική που παράγει η Διοίκηση του Δήμου είναι τα κατάπτυστα δελτία τύπου (που δυστυχώς υπογράφονται από το Δήμαρχο) είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω και θα απαντώ σε κάθε πρόκληση που θα δέχομαι.
Και εξηγούμαι ότι αναφέρομαι στα δελτία τύπου που αφορούν τον ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων.
Είναι απαράδεκτο ο ανώτατος Άρχων της πόλης να μην αποδέχεται την θεμελιώδη αρχή της Δημοκρατίας δηλαδή την πλειοψηφούσα άποψη. Το Δημοτικό Συμβούλιο απεφάνθη ότι το σχεδιαζόμενο ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι δεν είναι προς όφελος των πολιτών, αιτιολογήθηκε με τις αγορεύσεις και τις τοποθετήσεις των Δημοτικών συμβούλων και καταψηφίστηκε.
Είναι πραγματικά αδιανόητη η εμμονή της Διοίκησης να λασπολογεί και να κατηγορεί όσους κατεψήφισαν σαν, ψευτοπεριβαλλοντολόγοι, πολιτικάντηδες, οπισθοδρομικούς, πολιτικούς γυρολόγους και άλλα κοσμητικά καθώς και απειλές του τύπου: Να μη τολμήσουν να ξαναζητήσουν την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εκλογές.
Στο τελευταίο Δελτίο τύπου, που είναι και προεκλογικού χαρακτήρα, αποκαλεί την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου πολιτικούς γυρολόγους και πολιτικά άθλιους. Πολιτική αθλιότητα είναι να μην αποδέχεσαι την αρχή της πλειοψηφίας και να λασπολογείς, όσο για τους πολιτικούς γυρολόγους είναι πάρα πολλοί αυτοί που στελεχώνουν τη σημερινή διοίκηση
Μαρία Ζήση
Δημοτική Σύμβουλος

anatakti.blogspot.com

1 σχόλιο: