Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Κυριακή,καλός καιρός και η παραλία γέμισε από κόσμο.
Η διοίκηση του δήμου για άλλη μια φορά μερίμνησε για να είναι καθαρή η παραλία στην Αρτέμιδα.
Μπράβο δήμαρχε έκανες την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη που διοικείς.
Δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή κατάσταση στην παραλία της Αρτέμιδος.....





4 σχόλια:

  1. Ποτε νοιαστικε Δημαρχος για την αρτεμιδα ???? οι Δημαρχοι και αυτοι που διοικουν ειναι μονο για να τα περνουν και για το PRESTIGE. Και επιδη δεν εχουμε παιδία και αξιες πια για αυτον τον λογο εχουμε αυτη την εικονα τοσα χρονια. Ολοι ξερουμε οτι δεν θα κανουν τιποτα απο πλευρας δημαρχειου η νομαρχιας η οποιος ειναι ο αρμοδιος για αυτα τα χαλια καλο ειναι να μαζευουμε απο μονοι μας τα σκουπιδια μας πριν φυγουμε απο την παραλια και να τα πεταμε στους καδους σκουπιδιων και οχι να τα αφηνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα!χα!χα! Αυτό και αν είναι ανέκδοτο..... Η Δημοτική αρχή να φροντίσει να καθαρίσει την παραλία!!!!!!! Γιατί μήπως φροντίζουν για την καθαριότητα της παραλίας όλοι αυτοί που το καλοκαίρι βάζουν στην παραλία ξαπλώστρες????? Πληρώνεις 4€ τον καφέ και πατάς και τις σύριγγες που άφησαν εκεί οι χρήστες που το βράδυ κατασκηνώνουν στην παραλία!!!!! Βέβαια ο καθένας από εμάς πρέπει φεύγοντας να μαζεύει το σκουπίδια του.... αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι και αυτο κατι, γιατι και εμεις δεν παμε πισω... πρεπει να σεβομαστε αυτο που δεν σεβονται και να μην κλαιγομαστε μονο για αυτους... φυσικα εχουν λαθος και λενε μονο λογια και υποσχεσεις αλλα και εμεις πρεπει να κανουμε το καλυτερο μας για την καθαριοτητα... ας μην ειμαστε τοσο γουρουνια πια!

      Διαγραφή
  3. Κύριοι, δεν είμαστε εμείς τα γουρούνια, είναι οι γυφτοι οι Αθηναίοι που έρχονται εδώ για σαββατοκύριακο και μας αφήνουν κάτι να τους θυμόμαστε. Τί να κάνουμε όμως που ζούμε απ' τον "τουρισμό" τους. Όσο για τους δημάρχους, η παραλία ποτέ δεν ήταν στις πρώτες προτεραιότητές τους. Πάντα την καθάριζαν τα παιδάκια του δημοτικού σε συνεργασία με τη δασκάλα τους και τον ΕΟΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή