Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ;


Το επίσημο δελτίο τύπου που θα δηλώνει την υποψηφιότητά της ως Δήμαρχος του δήμου Σπάτων Αρτέμιδος,περιμένουμε από την κυρία Ραφτοπούλου Άννα.
Την Κυριακή στο χορό του φιλανθρωπικού σωματείου που έγινε στην ταβέρνα Μιττεράν εκλήλωσε την επιθυμία της να τη προσφωνήσουν ως υποψήφια Δήμαρχο και όχι ως σύμβουλο ή Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο φερόμενος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της (αυτό δηλώνει μέσω fb) Hatzinikolaou Nikolas  (ΕΓΩ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΛΩΝΩ.. ΟΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ,ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ..? ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? SKATEBOARD? ΠΟΥ???? ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ..? ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.. ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..!)

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία περιμένοντας να δούμε ποιοι θα απαρτίζουν το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο. 

5 σχόλια:

  1. Άννα καλή επιτυχία! Αν και είναι δεδομένη... Είμαστε μαζί σου, προχώρα και... άλλαξέ τα όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή επιτυχία Αννα!!! επιτέλους μια ΓΥΝΑΙΚΑ υποψήφια δήμαρχος! Εύχομαι να δώσεις τέλος σε κάθε κατεστημένο!!! Τα προβλήματα της καθημερινότητας στο δήμο πολλά, η κοινωνική μέριμνα και βοήθεια ανύπαρκτη και οι διακρίσεις,ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η Ομοφοβία επίσης "δίνουν και παίρνουν" στις συνειδήσεις και την νοοτροπία των..."νοικοκυραίων" "πατρίς,θρησκεία,οικογένεια" δημοτών. ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΆΝΝΑ, Μαζί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Ραφτοπουλου, δημότες Αρτέμιδος είμαστε κι εμείς οι του δυτικου διαδρόμου απογειώσεων των αεροπλάνων.Φροντίστε να μοιράζονται τα δρομολόγια σε όλους τους διαδρόμους, γιατί κι εμείς είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα. Διαφορετικά, θα ξεκινήσουμε δικαστική διαμάχη.Απλά, το αναφέρουμε γιατί η σωματική και ψυχική υγεία μας προέχει, όχι μόνο η δική σας και των κατοίκων της παραλίας Λούτσας, αλλά και άλλων που μένουν παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανατολικός διάδρομος ήταν ανεκαθεν ο πρωτεύων.Καποιοι ομως, αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς.Ο νέος δήμαρχος δε θα αφήσει τιποτε στην αδικία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή