Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ


Τροχαίο ατύχημα συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στην λεωφόρο Αρτέμιδος στο ύψος του ναού της Αρτέμιδος μεταξύ ενός ΙΧ και μιας δίκυκλης μοτοσυκλέτας.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν
ο τραυματισμός του οδηγού της μηχανής ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής.

5 σχόλια:

  1. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΦΤΑΙΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .....ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΦΡΗ...ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ... ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ..ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΗΦΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΑΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ τι δουλεία έχει ένα τροχαίο με μια υποψηφιότητα Δημάρχου! Δεν είναι λίγο άτοπο να γίνεται προεκλογική εκμετάλλευση ενός τραυματισμού! Ρώτησε κανένας αν το επιθυμεί η ίδια η υποψήφιος, αν το επιθυμεί ο τραυματίας! Η δρόμοι της πόλης είναι σε μαύρα χάλια χωρίς φώτα μπορεί να γραφτεί ολοσέλιδο άρθρο για αυτά τα χάλια. Άλλο αυτό και άλλο η προσπάθεια εκμετάλλευση για προεκλογικούς λόγους ενός τροχαίου που η αιτία του είναι ακόμα άγνωστη. Ούτε η ίδια η υποψήφια Δήμαρχος δεν θα ήθελα την εμπλοκή της με αυτό τον τρόπο στην ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε με την δημοσκόπηση μέχρι χθες για καμιά 20 ημέρες είχαν ψηφίσει 70-80 άτομα και μόνο χθες ψήφισαν μαζί 60 άτομα και όλοι τον ίδιο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά τι γίνεται με την δημοσκόπηση. Μπαίνουν εκατό εκατό όταν μέχρι πριν λίγες μέρες έμπαιναν δέκα δέκα. Αυτό είναι άδικο για του υποψηφίους και για το blog κάποιοι να κάνουν χαβαλέ. Ελπίζω σήμερα να μην εμφανιστούν άλλοι 500.

    ΑπάντησηΔιαγραφή