Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο Παναγιώτης Λάμπρου μαζί με τη Νέα Εποχή


Ο Παναγιώτης Λάμπρου με το παρακάτω δελτίο τύπου δηλώνει την προσχώρησή του στο συνδυασμό "Νέα Εποχή". Γνωστός για τις πρωτοποριακές του δράσεις, τον εθελοντισμό και την ευαισθησία του στην κοινωνική πρόνοια είναι μαζί μας για να κάνουμε ακόμα περισσότερα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες της Αρτέμιδας και των Σπάτων,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με μια σημαντική απόφαση που πήρα ύστερα από πολύ σκέψη και πάντα με πρώτη προτεραιότητα την αλλαγή της καθημερινότητας των συμπολιτών μου προς το καλύτερο.
Η Νέα Εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται μια ομάδα ενεργών πολιτών που θα συνδυάζουν το νέο,το άφθαρτο αλλά και την πείρα έχοντας τον καλύτερο συνδυασμό για να καταφέρουν να βγάλουν από το τέλμα τον Δήμο μας.
Χρειάζεται έναν Δήμαρχο ο οποίος θα ενώσει τις δύο πόλεις (την Αρτέμιδα και τα Σπάτα) σε μία,και όχι να τις διαιρεί συνεχώς σε Αρτεμισιώτες και Σπαταναίους.
Οι δύο πόλεις που αποτελείται ο Δήμος μας είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους και
 μπορούν και πρέπει να έχουν παράλληλη ανάπτυξη για το καλό όλων.
Πρέπει να αναπτύξουμε τα διαφορετικά κενά,τις διαφορετικές ανάγκες που έχει η Αρτέμιδα και τα Σπάτα.
Μακριά από μικροσυμφέροντα,παρατάξεις και κόμματα όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να ξεκινήσουμε μια Νέα Εποχή για τον Δήμο μας.
Σε αυτή την προσπάθεια είμαι πεπεισμένος ότι ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος που μπορεί να τα καταφέρει δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μάρκου και τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ».
Αγαπητοί συμπολίτες,αυτή τη φορά με την ψήφο σας βοηθήστε έναν νέο άνθρωπο με πείρα,γνώση και όραμα να αλλάξει τον τρόπο που ζείτε σε αυτόν τον Δήμο προς το καλύτερο.
Στηρίξτε το ψηφοδέλτιο «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Μάρκου για να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος σε  ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο.

Παναγιώτης Λάμπρου
Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Αρτέμιδος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

http://dmarkou.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Μπορω να πω οτι είναι απο τους καλύτερους συνδυάσμους που υπάρχουν φετος. Εχω ψάξει πολυ το θέμα και πιστευω μονο ένας τετοιος συνδυασμος θα μας κανει να ενωθούμε αρμονικά σαν Δήμος! Δεν έχω να πω κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή