Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ;;;;;


ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΣΚΕΦΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ......












6 σχόλια:

  1. Εδώ είναι Αρτεμις, δεν είναι Σπάτα.Εκεί οι κάδοι είναι αδειοι και καθαροί. Αλλά πότε ενδιαφέρθηκαν απο τα Σπάτα για την πόλη μας που θα εδιαφερθούν τώρα. Θυμόμαστε οι παλιότεροι οταν ακόμα η Άρτεμις ήταν κοινότητα και τα Σπάτα δήμος την συμπεριφορά ακόμα και των πολιτών απέναντί μας. εΙμασταν πάντα οι φτωχοί συγγενεις και ακόμα έτσι μας βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα χάλια μας μας φταίνε οι Σπαταναίοι; Έχεις καταλάβει τί εστί κάτοικος Λούτσας; Δυστυχώς ακόμα και σήμερα, το επίπεδο παραμένει χαμηλό. Πετάνε όπου βρούνε τα σκουπίδια τους, αμολάνε έπιπλα, αντικείμενα, όποτε και όπου νά' ναι. Τα Σπάτα λειτουργούν ακόμα σα χωριό, δηλαδή κάποιοι μπορεί να έχουν ακόμα μια υπεροψία, αλλά οι αλήθεια είναι πως είναι οι άνθρωποι πιο νοικοκυρεμένοι από μας. Για το χάλι της καθαριότητας δε φταίνε μόνο οι δήμαρχοι, αλλά και εμείς οι κάτοικοι.....

      Διαγραφή
  2. πάντα βλάχοι θα είστε και σεις και οι νεόπλουτοι οι Σπαταναίοι και θα πάτε σαν πρόβατα να ψηφίσετε τα ζώα που θα βάλουν υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάσταση αυτή με του κάδους στην Αρτέμιδα στις γιορτές και το καλοκαίρι είναι από το 1985 που για πρώτη φορά έμεινα μόνιμα στην περιοχή! Δεν μας φταίει κανένας Σπαταναίος κανένας Νομάρχης όταν για σχεδόν τριάντα χρόνια βιώνουμε αυτές τις καταστάσεις. Εμείς τους επιλέγαμε τους ψηφίζαμε και ήταν όλοι Λουτσιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή