Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δ. ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ


Το μοναδικό που μπορώ να υποσχεθώ στους συμπολίτες μου ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ είναι ότι εγώ προσωπικά αλλά και όλη η ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν θα αφήσουμε τους κυρίους αυτούς να μας εμπαίζουν και να χαρίζουν χρήματα με τόση ευκολία στον κάθε μεγαλοκαρχαρία.
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ;
ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ;
ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΚΕΛ;
ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ...

Η απόφαση  της Δημοτικής Αρχής να χαρίσει με τόση ευκολία 600.000 ευρώ στην διοίκηση του αεροδρόμιου, λεφτά τα όποια τα είχε κερδίσει πρωτόδικα (ο πρώην δήμος Σπάτων σχετικά με τα τέλη λατόμησης του λόφου Ζάγανι). Ωστόσο η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Σπάτων, που ακόμα και σήμερα μελή της αποτελούν μέρος της σημερινής διοίκησης του δήμου μαςκατάφερε (διότι μετά την παραδοχή της παράβασηςπου είχε πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους δικηγόρους  του αεροδρόμιου  – καταγεγραμμένο στα πρακτικά της δίκης ότι μετέφεραν χιλιάδες τόνους φερτά υλικά από το Ζάγανι- για κατόρθωμα πρόκειται)  να χάσει την υπόθεση στο εφετείο.
Μεγάλη εντύπωση και απορία μου δημιουργεί το γεγονός, καθώς ενώ ο δήμος μας έχει τόσα πολλά οικονομικά προβλήματα και όλο αυτό το διάστημα οι ίδιοι άνθρωποι τα επικαλούνται ως εμπόδιογια πολλά από τα σοβαρότατα προβλήματα σε θέματα όπωςκαθαριότητα, δρόμοι κ.λπ. και αδυνατούν να τα αντιμετωπίσουν λόγο της οικονομικής στενότητας, η απόφαση τους δείχνει μια υποταγή στις διαθέσεις του αεροδρόμιου. Ας σημειωθεί πως μιλάμε για ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε αγώνες κατά του αεροδρομίου, που έχουν πει για το πάρκο της ντροπής, επειδή το είχε χρηματοδοτήσει το αεροδρόμιο και άλλες παρόμοιες ενέργειες.
Οι Ίδιοι λοιπόν έρχονται τώρα, κατά πρώτον να χαρίσουν χρήματα του δήμου μας στο αεροδρόμιο και δεύτερον να μην έχουν κάνει καμία παρέμβαση στην νέα οδηγία ποινικής προστασίας περιβάλλοντος, η όποια δεν αναφέρει πουθενά τον περιβαλλοντικό θόρυβο, πράγμα που για την περιοχή μας, είναι μια τεράστια απειλή και αν δεν συμπεριληφθεί θα είναι μια ταφόπλακαστους αγώνες που γίνονται για την συμμόρφωση του αεροδρόμιου στις νόμιμες διατάξεις… Άραγε τι έγιναν εκείνοι οι αγωνιστές?Μεταλλαχτήκαν ή απλώς όλα ήταν για το μάτια του κόσμου μέχρι να φτάσουν στον σκοπό τους;
Το μοναδικό που μπορώ να υποσχεθώ στους συμπολίτες μουΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ είναι ότι εγώ προσωπικά αλλά και όλη η ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν θα αφήσουμε τους κυρίους αυτούς να μας εμπαίζουν και να χαρίζουν χρήματα με τόση ευκολία στον κάθε μεγαλοκαρχαρία.

                                                                    

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Δ.  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” 

spata-artemida.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Γιαννάτος Σωτήρης τ.πρόεδρος Τοπικού Σπάτων,υποψήφιος με Δημήτρη Μάρκου24 Μαΐου 2014 στις 4:56 π.μ.

    Του κ. Μποτζιολή του έκανα μια ερώτηση και περιμένω ακόμη απάντηση. Διάβασα στο προφίλ του, στο facebook, που δημοσιεύει διάφορα απίθανα, να αναφέρεται στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του οποίου εγώ είμαι απόφοιτος. Τον ρώτησα λοιπόν ποιά είναι η σχέση του με το Πανεπιστήμιο ? Εργάζεται εκεί ως υπάλληλος? έχει σπουδάσει κάτι? και σε ποιά ειδικότητα ? Δεν είναι κακό οποιαδήποτε να είναι η σχέση του με το Πανεπιστήμιο, απλώς να γνωρίζουμε αν έχει κάποια εξειδίκευση και αν μπορεί να εκφέρει γνώμη σε ορισμένα ειδικά θέματα. Ακόμη περιμένω απάντηση τι σχέση έχει με το Πανεπιστήμιο το οποίο επικαλείται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή