Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝΑίματα στα καθίσματα και στην άσφαλτο, σπασμένα τζάμια, διαλυμένα αυτοκίνητα είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στη διασταύρωση-καρμανιόλα του δρόμου Ναυπλίου-Τολού, προς Δρέπανο, όπου σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.


Από το οπτικοακουστικό υλικό που έρχεται από το σημείο το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κανείς με σιγουριά είναι πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Ωστόσο, σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί μεταξύ των οποίων και πέντε παιδιών που επέβαιναν στο ένα εκ των δύο εμπλεκόμενων Ι.Χ. οχημάτων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλοι οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ οι γιατροί δίνουν μεγάλο βάρος στα τραυματισμένα παιδιά, τα οποία οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι πιο σοβαρή η κατάσταση της υγείας τους και εισήχθησαν στη χειρουργική μονάδα. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το ένα εκ των πέντε παιδιών να μεταφέρεται εσπευσμένα σε Νοσοκομείο των Αθηνών, με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Ναυπλίου.


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου