Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

Ανδρέας Γλαβάς

Ελλείψει πολιτικού διαλόγου και θέσεων, προσπαθούν με λάσπη και συκοφαντίες να ξεγελάσουν τον πολίτη! Οι θέσεις τους είναι καταγεγραμμένες, όταν μόλις πριν από λίγες ημέρες ψήφιζαν ΝΑΙ στην δημιουργία του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι! Λίγες ημέρες μετά, προεκλογικά, βλέποντας την αποτυχημένη πολιτική τους κατάσταση, προσπαθούν να αλλάξουν τις θέσεις τους με μόνο στόχο την υφαρπαγή της ψήφου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μικροπολιτικά εκλογικά παιχνίδια και η «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ»


Όσο πλησιάζουμε στο χρόνο των επικείμενων δημοτικών εκλογών τόσο θα πληθαίνουν τα μικροπολιτικά εκλογικά παιχνίδια των νεοφώτιστων «γυρολόγων» που νομίζουν πως υπηρετούν το λαϊκό συμφέρον.
Το κακό με τους μικροπολιτικούς «γυρολόγους» είναι πως επιχειρούν να παίξουν πολλές φορές με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, όπως είναι αυτό της αποχέτευσης, και το παιχνίδι αυτό γίνεται επικίνδυνο βάζοντας σε κίνδυνο την πορεία ανάπτυξης του τόπου.
Ο χρόνος για «αστειότητες» τελείωσε.
Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος θέλει λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης και ποιος όχι.
Και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα δώσει την δέουσα απάντηση στους υπονομευτές της ανάπτυξης του τόπου.

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ:

Αδιαμφισβήτητα, υποδεέστερο των περιστάσεων ένα ακόμα αστείο «δελτίο τύπου» από μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή. Ένα «δελτίο» που τολμά να μιλάει για αστειότητες «μικροπολιτικών γυρολόγων» χωρίς βέβαια να τους κατονομάζει, κάνοντας παζάρια με το θέμα της αποχέτευσης, όταν οι ίδιοι, οι διοικούντες το δήμο, αγνοούν και υποβαθμίζουν σκόπιμα πλέον όπως αποδεικνύεται από τα
γεγονότα, τις αποφάσεις των δύο τοπικών συμβουλίων αλλά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που καταψήφισαν την δημιουργία
του Κ.Ε.Λ. στο Πλατύ Χωράφι. Επί τρεισήμισι χρόνια κωφεύουν για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δημότη, αν λοιπόν είχαν ως προτεραιότητά τους την ανάπτυξη του τόπου μας θα λάμβαναν υπόψη τους τις τόσες εισηγήσεις-προτάσεις που έφερε η παράταξή μας ως αντιπολίτευση όλα αυτά τα χρόνια. Αμφιβάλλουμε λοιπόν αν γνωρίζουν το εύρος των προβλημάτων που έχει ο δήμος μας, πολύ περισσότερο δε λόγω αυτής της άγνοιας δεν έχουν και την ικανότητα να τα αντιμετωπίσουν. Φέρατε το δήμο μας σε ένα τέλμα, κλείσατε τα αυτιά σας και τα μάτια σας, στα πραγματικά προβλήματα, και έχετε το θράσος να μιλάτε για υπονομευτές της ανάπτυξης του τόπου μας, ξεχνώντας να κοιτάξετε στον καθρέπτη. Το βέβαιο είναι, όπως καταλήγετε και στο «δελτίο» σας, πως οι δημότες όχι μόνο γνωρίζουν ποιος έχει την ικανότητα να δώσει επιτέλους τη λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο μας, αλλά δεν ξεχνά και την ανυπαρξία που είχατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας. Την απάντηση θα τη λάβετε στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.

Οι πάγιες θέσεις μας για την αποχέτευση παραμένουν ξεκάθαρες:

Όχι, στο αίσχος των βόθρων και των βόθρο-λυμάτων στους δρόμους!
Όχι, στη δημιουργία Κ.Ε.Λ. στο Πλατύ Χωράφι!
Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια και παράλληλη δημιουργία αποχετευτικών δικτύων
Όχι, στην οικολογική και περιβαλλοντολογική υποβάθμιση του τόπου μας,
Ναι, στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό!


Ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Εποχή-δύναμη αλλαγής»

& Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος

Δημήτρης Μάρκου

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΣΙΜΗ

ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ
ΑΡΤΕΜΙΔΑ 1/3/2014

Συνήθης τακτική η έκδοση δελτίων τύπου από το γραφείο δημάρχου αμφίβολης προέλευσης. Ας θυμηθούμε εκείνο το ανυπόγραφο δελτίο τύπου που ακολούθησε τις επόμενες μέρες μετά το Δ.Σ. της 30/09/13, γεμάτο προσβολές απέναντι στους συμβούλους που τόλμησαν να εκφράσουν διαφορετική άποψη ‚αλλά και απειλές προς τους δημότες σχετικά με δήθεν επερχόμενα πρόστιμα.

Τώρα πάλι όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, η συναίσθηση της επερχόμενης εκλογικής αποτυχίας δημιουργεί πανικό και ωθεί σε έκδοση δελτίων εξύβρισης των διαφωνούντων .Είναι φανερό ότι οι συντάξαντες πάσχουν από έλλειμμα δημοκρατίας και πολιτικής παιδείας. Τέτοια δελτία τύπου δεν μας αφορούν και τα επιστρέφουμε στους δημιουργούς τους.

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ είναι η παράταξη που αφουγκράζεται τη λαϊκή εντολή ‚τη μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις αποφάσεις του.

Είναι η παράταξη που πάνω από δέκα χρόνια και με κάθε κόστος ‚παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια εξεύρεσης ορθολογικής λύσης για το αποχετευτικό ζήτημα με πολλαπλές παρεμβάσεις τόσο στο τοπικό επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό.

Υπενθυμίζουμε την αναστολή εκτέλεσης του φαραωνικού έργου που πέτυχε με παρέμβαση του στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2003 ο πρώην δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης Γιώργος Κασίμης, τις διαχρονικά πάγιες και αμετακίνητες θέσεις του συνδυασμού, την εκπόνηση μελέτης σε συνεργασία με τον πρώην δήμο Σπάτων το 2006 για δημιουργία τοπικού ΚΕΛ για τις δυο πόλεις, και τέλος τη δρομολόγηση των διαδικασιών για σύνδεση με την Ψυτάλλεια που ειδικά για την πόλη των Σπάτων, αυτό είναι εφικτό στο άμεσο μέλλον.

Εμείς απέναντι στις ύβρεις προτείνουμε λύσεις και είμαστε έτοιμοι να τις υλοποιήσουμε εφόσον λάβουμε τη λαϊκή εντολή.





ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΝΟΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου