Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ



Αγαπητοί φίλοι
Τα επιτακτικά προβλήματα της περιοχής καθώς και η αγωνία για την επίλυσή τους ,κοινό βίωμα για όσους ασχολούνται σοβαρά με τα πολιτικά θέματα του τόπου, μπορούν να φέρουν στο ίδιο τραπέζι προς συζήτηση, ανθρώπους με διαφορετικές αντιλήψεις, προέλευση και ιδεολογίες. Αυτή εξάλλου είναι και η δύναμη της δημοκρατίας καθώς και το πνεύμα της συναίνεσης που επιτάσσει ο Καλλικράτης. Έτσι λοιπόν, με ήδη εκφρασμένες σαφέστατα τις θέσεις και τις απόψεις μου, αφενός με λόγια, έστω λίγα ,αλλά όμως και εμπράκτως όπου μου ζητήθηκε με την ψήφο μου, συζήτησα και διαπραγματεύτηκα με αρκετούς ανθρώπους.
Ανακάλυψα κάποιους που απλά ήθελαν να πολιτευτούν για να επανεκλεγούν, άλλους για να έχουν πρόσβαση σε κάποιο μικροσυμφέρον ή για μια αναφορά στο όνομά τους σε κάποια τοπική εφημερίδα και ακόμα κάποιους να προσβλέπουν σε ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες. Όμως ανάμεσα σ’ αυτούς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται για το μέλλον αυτού του τόπου. Η διεργασία ήταν μακρά και σταδιακή. Στην ομάδα του Δημάρχου και των στελεχών του είναι αλήθεια ότι βρήκαμε πολιτικούς συνομιλητές. Κατέθεσαν τους στόχους τους και τις επιθυμίες τους για την πόλη και αντιπαραβάλαμε τις θέσεις και τις ενστάσεις μας. Κατέθεσαν τη διοικητική τους εμπειρία και εμείς μεταφέραμε τα αιτήματα των δημοτών. Είναι άνθρωποι που τολμούν να πάρουν γενναίες αποφάσεις και επίσης γενναία να αναθεωρούν ότι δεν αποδεικνύεται σωστό. Τελικά αυτό που προέκυψε δεν είναι απλά μια παλιά παράταξη εμπλουτισμένη με κάποια στελέχη, αλλά ένας νέος συνδυασμός που αποτελείται τόσο από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη αλλά και από νέα χαρισματικά άτομα που θα εμπνεύσουν.
Στις 18 Μαίου ζητάμε την εμπιστοσύνη των δημοτών. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία να συνεχισθεί το έργο που έχει γίνει από τη μέχρι τώρα δημοτική αρχή, ιδίως στο διοικητικό κομμάτι της συνένωσης των παλιών δήμων και το συμμάζεμα των οικονομικών.
Ζητάμε από τους δημότες να δουν και να κρίνουν τις νέες πολιτικές μας θέσεις, να αξιολογήσουν τα άτομα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο τόσο στα Σπάτα όσο και στην Αρτέμιδα και να συμπαραταχθούν μαζί μας ώστε επιτέλους η πόλη να βαδίσει με σίγουρα σταθερά βήματα στην ανάπτυξη.

ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΕΜΜΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΕΑ ΠΟΛΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ

7 σχόλια:

  1. δεν μας είπατε τέσσερα χρόνια που μας τους βρίζατε και τους λέγατε άχρηστους και επικίνδυνους τα ξεχάσατε;
    εμείς όμως δεν ξεχνάμε ντροπή σας ντροπή σας και είστε και μορφωμένος άνθρωπος.πόσο πρόβατα είναι τελικά μερικοί άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΩΣ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΡΙΖΑΤΕ......ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ...ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΑΧΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. ΚΡΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΕΛ...ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ............ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.......







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πολιτικές διαφορές με το Δήμαρχο ήταν τεράστιες. Αυτά δεν τα έλεγες έστω και δύο μήνες πριν αντιθέτως ήσουν απόλυτα επικριτική και άκρα αντίθετη με την παράταξη του Δημάρχου που μετά από την αποχώρηση δεκάδων στελεχών της απλώς έκανε μια αναπλήρωση με νέα στελέχη αλλά δεν άλλαξε τον ηγετικό της πυρήνα. Ασχολήθηκα ήδη πολλή με το κείμενο δικαιολόγησης της πολιτικής «κωλοτούμπας». Πλέον και επισήμως με τα σαθρά και έωλα επιχειρήματα μας καταδεικνύει πίσω από τις λέξεις τις βαθύτερες αιτίες της «κολωτούμπας» και το γιατί η παράταξη Κασίμη με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έκανε αντιπολίτευση στον Χρήστο Μάρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού δεν έφερε κανένα σοβαρό θέμα ο Δήμαρχος στο Δημοτικό συμβούλιο όλα ήταν διαδικαστικά, θέματα ρουτίνας. Σε όλα τα σοβαρά θέματα (ΚΕΛ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΔΑΑ) και άλλα πολλά ψήφισε ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poio kseftilas eisai esy poy ta grafeis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΚΡΙΛΙΣΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή