Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Δημόσια πεολειχία από τις FEMEN έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

pipes-femenΈνα βήμα… παραπέρα προχώρησαν οι ακτιβίστριες της FEMEN, διαδηλώνοντας στις Βρυξέλλες κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Αυτή τη φορά οι ακτιβίστριες της FEMEN δεν έμειναν μόνο γυμνόστηθες, αλλά εμφανίστηκαν και με δονητές στο χέρι, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους ενάντια στο πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν.
tsimpoukia-femen
Στη διάρκεια της συνεδρίασης της G7, της ομάδας των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες χωρίς την συμμετοχή του Βλαντίμιρ Πούτιν εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης και της έντασης στις διπλωματικές σχέσεις Μόσχας-Δύσης, οι FEMEN femen-polθέλησαν εκ νέου να διαδηλώσουν κατά του Ρώσου πρόεδρου και φρόντισαν να τραβήξουν και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.
Οι δύο ακτιβίστριες της φεμινιστικής οργάνωσης, φορώντας ελάχιστα ρούχα, όπως συνηθίζουν, βρέθηκαν έξω από το κτίριο όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση, μόνο που αυτή τη φορά παρουσιάστηκαν πιο… προκλητικές από ποτέ.femen-peoloxeia
Κρατώντας δύο δονητές στο χέρι με προσβλητικά μηνύματα κατά του Πούτιν, φώναξαν συνθήματα, ενώ στη συνέχεια, τους τοποθέτησαν στο στόμα τους και άρχισαν να επιδίδονται σε δημόσια… πεολειχία, πριν συλληφθούν από τις αρχές.
femen-sula

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου