Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΠΛΑΖ!!!

Τελικά η εξέλιξη έφτασε και στην Αρτέμιδα αφού απέκτησε και πλαζ στην Βραυρώνα.
Οι ταμπέλες στην λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς ότι υπάρχει και πλαζ στην Βραυρώνα αλλά εμείς δεν την έχουμε δει ποτέ.
Θα θέσουμε δύο ερωτήματα προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κυρ.Γκινοσάτη:
1ον)Από ποιούς τοποθετήθηκαν αυτές οι ταμπέλες που σου δίνουν πληροφορίες για κάτι που δεν υπάρχει;
2ον)Και πλαζ να υπήρχε, η τοποθέτηση τους είναι λάθος με αποτέλεσμα να σε στέλνουν σε έναν κλειστό δρόμο, που άλλες ταμπέλες σε προειδοποιούν ότι επιτρέπεται  η διέλευση μόνο σε οχήματα του αεροδρομίου.Θα αφαιρεθούν για να μην μπερδεύονται οι οδηγοί;


10 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΩΣΤΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΤΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΟΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά όλα αυτά αλλά τον δρόμο τον κάνει η Νομαρχία αν δεν απατόμαι! Κι εγώ αγανακτώ με αυτές τις ταμπέλες όπως κι οτι καμια κολώνα δεν είναι ισια στον εν λόγω δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έργο είναι πράγματι της Νομαρχίας αλλά την ευθύνη για τις ταμπέλες την έχει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου με πολιτικό προιστάμενο τον αντιδήμαρχο κύριο Γκινοσάτη.
      Σίγουρα δεν τις τοποθέτησε ο Δήμος αλλά είναι αυτός που πρέπει να τις διορθώσει.
      Εξάλλου όλοι μας περνάμε σχεδόν κάθε μέρα από αυτό τον δρόμο και αγανακτούμε κυρίως με το πότε επιτέλους θα τελειώσει.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΟΥΜΕ.ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

      Διαγραφή
    3. Πράγματι δεν ξέρω γιατί αναφέρετε το όνομα του συγκεκριμένου τοπικού συμβούλου.Από ότι καταλαβαίνουμε του χρεώνετε το συγκεκριμένο μπλογκ.Προς ενημέρωσή σας πίσω από το συγκεκριμένο μπλογκ υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν καμιά παραταξιακή εξάρτηση και αυτό θα φανεί σύντομα.Θα ασκούμε κριτική προς όλες τις παρατάξεις,θετικές όταν κάνουν κάτι για το καλό της πόλης και αρνητικές για το αντίθετο.
      Κάντε λίγο υπομονή και πιστεύουμε ότι θα πειστείτε για αυτά που σας λέμε.

      Διαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ19 Μαρτίου 2012 στις 12:26 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΟΜΑΚ http://eomak.blogspot.com/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα διαφωνήσω με τη λάθος τοποθέτηση της παραπάνω πινακίδας, όλως υπάρχει κάτι πιο κραυγαλέο παρακάτω. Στο σημείο όπου στενεύει ο δρόμος υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ κάθετης (ταμπέλας) και οριζόντιας (οδόστρωμα) σήμανσης. Η ταμπέλα λέει ότι ο δρόμος στενεύει από δεξιά προς τ'αριστερά, ενώ η σήμανση στο οδόστρωμα το ανάποδο. Ευτυχώς ακόμη δεν έχει γίνει αιτία σοβαρού ατυχήματος. Δεν γνωρίζω αν είναι ευθύνη του Δήμου, της Νομαρχίας, της αστυνομίας ή όλων μαζί. Σίγουρα όμως πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την επισήμανση.Θα περάσουμε από το σημείο και θα το δούμε για να το αναρτήσουμε.

      Διαγραφή
  5. ama vazeis alvanous na valoun tampeles, epomeno einai na valoyn alla anti allwn..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή