Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη χθες το βράδυ περίπου στις 01:00 στην συμβολή των οδών Υπαπαντής και Αγίου Γεωργίου στην Αρτέμιδα.
Η σύγκρουση μεταξύ των δύο οχημάτων ( ΙΧ και μοτοσυκλέτας ) ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα
η μηχανή να συρθεί περίπου 30 μέτρα καταλήγοντας επάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού της μηχανής και ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού της.
Τους τραυματίες (νεαρής ηλικίας και οι δύο) μετέφεραν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.
Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής.




43 σχόλια:

  1. Νέα παιδιά με όνειρα,με αισθήματα,ερωτευμένα και όμως χωρισμένα απο τη μοίρα. 19 χρονών η Αγγελική μας,μας άφησε γιατί ο Θεός ήθελε αυτόν τον άγγελο κοντά του,να φωτίζει τον παράδεισο με το χαμόγελό της. Μεγάλος ο πόνος της απουσίας σου Αγγελικούλα μου. Καλό σου ταξίδι καρδούλα μου... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέψου πόσο έτρεχε η μήχανη για να γίνει έτσι το αυτοκίνητο....... Αν είναι δυνατών!!! Πόσα πιτσιρίκια θα θάψουμε στην Αρτέμιδα? Πόσα πιτσιρίκια που παίρνουν μαζί τους συνοδηγους και τρέχουν για τη μαγκιά τους? Κάποιος γονιός ας πεί κατι!! Φτάνει πια αυτη η θλήψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρετε πότε είναι η κηδεία της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την πεμπτη στις 12 το μεσημερι,στον ναο κων/νου και ελενης στην βραυρωνα!

      Διαγραφή
  4. Σε αγαπάμε κ θα σε αγαπάμε για πάντα ποτέ μην το ξεχάσεις αυτό εκεί που πας.. Βλέπεις τα καλύτερα παιδιά και τα ομορφότερα χαμόγελα διαλέγει ο θεός να παίρνει δίπλα του! Άλλωστε το λέει κ το όνομα σου .. Είσαι ένας άγγελος.. Καλό σου ταξίδι ψυχή μου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κηδεία του κοριτσιού θα γίνει Πέμπτη πρωί. Δε γνωρίζω ώρα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΕΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΥΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ....ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανενας θεος δεν τα παιρνει.μην ακουω βλακειες.οι ζωες χανονται απο απροσεξια,μαγκια και ασυνηδεισια.κρανος φοραγανε τα παιδια?μαλον οχι.ισως με το κρανος μπορει και να ζουσανε μπορει και οχι.ολοι ακρανωτοι.ολο μαγκια τατουτουαζ μουσια γρηγορες μηχανες και δωστου "εγω τα σπαω"

    παιδεια υπαρχει?οχι και ουτε προκειται στην μπανανια που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σωστα τ λετε για την νεολαια.αλλα κριμα κ αδικο ν χανπνται νεα παιδια !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ που κατακρινεις καλυτερα να αραξεις λιγο...! μια αθωα ψυχη εφυγε,,,αλλα εμεις ολοι μονο να κρινουμε και να ριχνουμε ευθυνες ξερουμε..! δεν ξερουμε πως εγινε αλλα και να ξεραμε καλυτερα να μην κρινουμε,,! ο θεος ειναι μεγαλος και ελπιζω ποτε να μην σου συμβει κατι παρομοιο..! μακαρι αν εχεις παιδια να τους τα εχεις μαθει ολα αυτα και να τα τηρουν οσο για το αν δεν εχεις...ευχομαι οταν κανεις πραγματικα να γινουν οπως θες και να μην τα κανουν αυτα! και επιτελους σταματηστε να κρινετε εναν ανθρωπο ως αλητη απο τα tattoo και τα μουσια στο 2014 ζουμε ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ατυχήματα γινόντουσαν πάντα ανεξάρτητα ηλικίας στα νέα παιδιά πιο συχνά λόγω του οτι πατάνε πολύ γκάζι με το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο τους δεν έχει καμιά σημασία αν έχουν μούσια ή τατουάζ αυτό που φταίει είναι η καταραμένη ώρα και το καταραμένο μέρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pia kataramenh wra ti skata leme pate kala?fteei to mixanaki kathws einai to pio epikundino meso APO MONO TOU alla kai h ideologia twn pitsirikiwn egw tha to patisw kai tha perasw k kana stop ;) ta kseroume den gennithikame xtes stin ellada prepei na odigeis san na min vlepoun kai na min akoune oi upoloipoi odigoi kai sta stop ta dika tous prepei na stamatas na prosexeis pleon eimaste gia ton poutso.....stin germania me ta podia na peraseis kokkino fanari se dromo megalo plhrwneis prostimo!>!

      Διαγραφή
    2. Επίσης και στην Ελλάδα είναι πολύ αυστηρές οι ποινές στο θέμα των τροχαίων παραβάσεων περισσότερο απο την Γερμανία, περισσότερο απο παντού απλά εδώ δεν γίνονται καθόλου έλεγχοι απο την τροχαία τις μεταμεσονύχτιες ώρες και εμείς είμαστε απο την φύση μας πολύ πιο απρόσεχτοι

      Διαγραφή
    3. Γινονται όμως περισσότερο απο πιτσιρικια!! Και για πες μου τωρα, η κοπέλα τι έφταιγε ? Τιποτα!!! Δεν υπάρχει καταραμένη ωρα και μερος υπαρχει ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ σε όλο της το μεγαλείο! Επείσης εσυ που λες για καταραμένη ώρα και μερος για κανε μια βολτα στο κοιμητήριο της Αρτέμιδας και έλα να το ξαναπείς!!! Αντε! Ολα τα αμυαλα παιρνουν μια μηχανη και όποιον πάρει ο χάρος!

      Διαγραφή
  11. Καλο σου ταξιδι κοριτσακι.. ο θεος διαλεγει ολο και νεοτερα ατομα και περνει κοντα του... κριμα.. κουραγιο στην οκογενεια..
    Και ειναι πολυ αδικο τετοιες στιγμες να κρινουμε κ να ριχνουμε ευθυνες... τι σημασια εχει ποιος φταιει...?? Θα γυρισει πισω το παιδι..?? Δυστυχως ΟΧΙ...!! Οποτε ας αφησουμε την ψυχουλα της να ησυχασει... αυτον τον ανθρωπο που καποιοι κρινετε τοσο σκληρα σας θυμιζω πως γι αυτο το κοριτσι ηταν ο εκλεκτος της καρδιας της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα χειρότερα έπρεπε να τη προσέχει σα τα μάτια του!! Δε κατηγορώ αυτον αλλα το μυαλο του! Προσέχουμε για να έχουμε!!! Τωρα που δεν έχουμε τι να το κάνω αν τον αγαπαγε η κοπέλα...Η αγαπή μας κανει υπεπροστατευτηκούς όχι παταμε γκαζι και βουρ στο αγνωστο με βάρκα την ελπίδα!

      Διαγραφή
    2. Κουραγιο στην οικογενεια..γιατι μονο αυτη θα κουβαλαει αυτη την πικρα για παντα..Το παληκαρι να 'ναι καλα αλλα δεν επρεπε απο τη στιγμη που ειχε ξενη μηχανη και συνεπιβατη να τρεχει τοσο πολυ.. πηρε μια ζωη μια επιπολαιοτητα ,εκεινος καλως η κακως ο χρονος θα του γιατρεψει τις πληγες ,η οικογενεια της κοπελιας ομως σηκωσε το σταυρο...

      Διαγραφή
  12. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και από τις δυο πλευρές. Το αξεπέραστο είναι που χάθηκε τόσο άδικα αυτό το κοριτσάκι, που δεν πρόλαβε να ζήσει όσα ήθελε και μπορούσε να ζήσει ένας άνθρωπος. Τα θερμά μου συλληπητήρια στους γονείς του παιδιού.
    Σκέφτομαι όμως κι αυτό το παλλικάρι όταν μάθει ότι η αγαπημένη του έφυγε κατ΄αυτόν τον τρόπο. Πώς θα αντέξει και θα διαχειριστεί τόσο πόνο;
    Σκέφτομαι και τους γονείς του παιδιού αυτού.Ήταν η κακιά η ώρα, δυστυχώς. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Δεν υπάρχουν λόγια.
    Από καρδιάς ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους!
    Και η Αγγελική ας έχει καλό ταξίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πονος οντως ειναι αβασταχτος!!!Το θεμα ειναι οτι γινονται ολα απο απροσεξια ξερω πως εγινε αλλα δεν θελω να πω περισσοτερα.Το μονο που εχω να πω σε αυτους που εχουν μηχανακια μην τρεχετε Μην κανετε μαγκιε,αυτος ειναι και ο λογος που δεν προλαβαινεις το κακο!!!Καλο ταξιδι στην Ατυχη για μενα κοπελα(Αγγελικη)Και στο παιδι που τωρα πια Θα εχει το ενα ποδι του λογω του οτι το αλλο το εχασε να μπορει να σταθει ορθιος.Ο ΘΕΟΣ να δινει δυναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΥΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ?ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Η ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"

      Διαγραφή
    3. Παιδια εχθες εμαθα οτι πεθανε κ το παλικαρι

      Διαγραφή
    4. Απο που το εμαθες αυτο;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου της ζωής του.

      Διαγραφή
    6. Τελικα πέθανε η οχι το παλικαρι?

      Διαγραφή
    7. oxi to paidi nosilevete stn erithro stavro hwris kindyno tis zwhs tou

      Διαγραφή
  14. Kalo taksidi psixi mou omorfi...den se iksera kala ma me ena xogelo sou kataktouses tis kardies olwn...kalo paradeiso...as anapafsei k theos tin psixoula sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άσχετα με τον πόνο το βρίσκω παρανοικό να κάνουν μερικοί τους ραλίστες σε τέτοιους σκατόδρομους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτι και να πουμε ειναι λιγο . Ειναι τοσο κριμα και αδικο που βαζω τα κλαματα αν και δεν ηξερα καλα τα παιδια ! ! Συλλυπητηρια στους γονεις και συγγενεις της! δεν γινεται να περιγραψουμε με λογια και λεξεις την λυπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένας Άγγελος έφυγε από κοντά μας και ένας άλλος είναι βαριά τραυματισμένος..... ακούστηκαν δύο εκκωφαντικοί θόρυβοι σαν να έσκασαν βόμβες και ένα σύννεφο σκόνης σηκώθηκε σαν μανιτάρι.... βγαίνουμε στον δρόμο ακριβώς έξω από το σπίτι μας και αντικρίζουμε τον θάνατό.... το νεαρό κορίτσι ήταν ήδη νεκρό και ο νεαρός είχε ρόγχο, ευτυχώς δύο νέοι άντρες σήκωσαν από πάνω του την μηχανή του και μπόρεσε να αναπνεύσει...... Τι σημασία έχει ποίος έφταιγε????? Σχεδόν 30 χρόνια σε αυτή την γειτονιά έχω δει στο συγκεκριμένο σημείο πολλά τροχαία.... ο δρόμος στενός, διπλής κυκλοφορίας, με υποτυπώδη φωτισμό, και χωρίς ίχνος πεζοδρομίου.... Είναι αυτός δρόμος για να περνά λεωφορείο... να έχει διπλή κατεύθυνση και συγχρόνως να έχει επάνω στο οδόστρωμα και πεζούς????? Αναλογίστηκε κανείς πόσοι θα ήταν οι νεκροί αν το ατύχημα ήταν λίγο πιο νωρίς την ώρα που ο κόσμος γύρναγε στα σπίτια του από την βόλτα, ή πήγαινε να αφήσει τα σκουπίδια του στους κάδους που είναι ακριβώς στο σημείο της πρόσκρουσης?????? και ακόμα πάνω σε αυτόν τον απαίσιο δρόμο θα έπρεπε να επιτρέπεται το παρκάρισμα?????? Αν το μικρό μπλέ αυτοκίνητο δεν ήταν παρκαρισμένο εκεί, το νεαρό κορίτσι τώρα θα ήταν ίσως κοντά μας..... γιατί σίγουρα τον θάνατο τον προκάλεσε η πτώση της μηχανής πάνω στο σταματημένο όχημα!!!!!!!!!!! Ας κάνουν κάτι οι αρμόδιες αρχές για να μην φύγουν και άλλες Αγγελικούλες για την γειτονιά των Αγγέλων!!!!!!!!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.... ας δώσει Ο Κύριος δύναμη στους δικούς της να αντέξουν την μεγάλη αυτή απώλεια, και μακάρι το νέο παλικάρι να γίνει καλά και να μπορέσει να αντέξει τον χαμό της κοπελιάς του...... ποτέ δεν θα ξεχάσω πως φώναζε.... "Που είναι η κοπελιά μου????? πέστε μου πως είναι καλά!!!" Καλό σου ταξείδι Κοριτσάκι !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην έτρεχε!! Ολο το σχόλιο σας είναι ακυρο! Και βέβαια έχει σημασια ποιος έφταιγε. Αν δεν έτρεχε και φόραγαν κράνοι τωρα το κορίτσι θα ζουσε. Βασικα τι λέω, αν δεν έτρεχε δεν θα υπήρχε καν συγκρουση. Και βέβαια δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα. HELLO!!! Μόνος του τράκαρε!! Αυτο τι σημαίνει? Αντε γιατι όλα τα ρίχνουμε στο Θεο και στους δρόμους, στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, και στο φωτισμο! Το οτι έτρεχε σαν διαολεμένος εκει μέσα κανεις δε το αναφέρει. Το ότι δεν φοραγαν κράνος πάλι κανείς δεν το αναφέρει. Τι να πω! Οτι πείτε!

      Διαγραφή
  18. το κοριτσι που ακριβως χτυπησε? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κοριτσάκι κτύπησε στο κεφάλι πέφτοντας στην άσφαλτο και πρέπει να πέθανε από εσωτερική αιμορραγία γιατί σχεδόν αμέσως μελάνιασε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το κοριτσι μοναχοκορη ηταν; τα παιδια στο αυτοκινητο πως ειναι, ενταξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι έγινε ρε παιδιά με αυτό το θέμα? Απο δω το διαβάζω μόνο δεν άκουσα τίποτα σε κανένα κανάλι ούτε στο διαδίκτιο το είδα πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ειναι τοσο θλιβερο :( κουραγιο στους δικους τους και στο παλικαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ti simasia exei pws egine...simasia exei pws dio nea erwtevmena paidia xwristikan toso vanafsa apo tin moira...k anarwriemai pou vrisketai i dikaiosini tou theou??gt twra...gt todo nwris den prolave na zisei tipota i Aggelikoula...kleinw ta matia mou k vlepw tin morfi tis mou xamogelaei galinia k mou milaei...thelw an iparxei zwi meta ton thanato na se ksana dw na se gnwrisw kalitera...den prolava Aggelikoula mou...stin sxoli den tha nai idia xwris esena...efxomai olopsixa ekei pou eisai na xamogelas k na fwrizeis me tin agnotita tis kardias sou ton paradeiso...tha sai o omorfoteros aggelos...kouragio stous dikous sou k kali anarwsi sto palikari sou pou toso agapouses...makari na ta kataferei...an oxi itan grafto na ste aiwnia mazi...antio mikri mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σημερα η Αγγελικουλα μας ηταν πιο ομορφη απο ποτε !δεν προλαβε να ζησει προφανως αυτα που ηθελε εφυγε πολυ νωρις !καλο παραδεισο να εχει και κουραγιο να δωσει ο θεος σ'αυτους που αφησε πισω !κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα του συμβει κανεις δεν μπορει να αποφυγει το μοιραιο!οπως και αν εχει παντα χαμογελαστη ηταν κ ετσι θελω να πιστευω πως εφυγε !καλο ταξιδι γλυκια μου Αγγελικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. aggelikoyla moy hsoyn san n koimosoyn akoma k mesa sto feretro hsoyn hremh k gelasth !!makari n synexish n eisai gelasth k ekei chla .kalo tajidi koritsaki !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πόσο μα πόσο κρίμα είναι να χάνονται έτσι νέα παιδιά...Κουράγιο στην οικογένεια της κοπέλας και δύναμη στο παλικάρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συλληπητήρια και κρίμα όλοι όσοι το μάθαμε λυπηθήκαμε πολύ αλλά δεν υπάρχουν άλλα θέματα κολλήσαμε εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της αγγλικής.απο εκεί και πέρα ότι και να πούμε δεν λέει κάτι για εμένα ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΖΏΝΗ ΠΆΝΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΤΑΞΊΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή