Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Με ένα διαδραστικό χάρτη θα μπορούν πλέον εύκολα όλοι οι πολίτες να ενημερώνονται για την ποιότητα των νερών κολύμβησης σε 1400 ελληνικές παραλίες.
Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης στην Αρτέμιδα όπως την διαχωρίζουν (Νότια,Βόρεια και Βραυρώνα).

 Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει τις μετρήσεις των μικροβιολογικών παραμέτρων στα νερά, αλλά και τις πιέσεις που δέχεται η ακτή από δραστηριότητες της περιοχής (ΧΥΤΑ, ΧΑΔΑ, βιομηχανικές μονάδες κτλ).
 Η Ελλάδα έχει εφαρμόσει με επιτυχία όλα τα ευρωπαϊκά κριτήρια και έχει να επιδείξει εξαιρετική ποιότητα υδάτων κολύμβησης. Ο διαδραστικός χάρτης επιτρέπει την αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών όχι μόνο του ΥΠΕΚΑ προς τους πολίτες αλλά και των πολιτών προς την Ειδική Γραμματεία Υδάτων καθώς μπορούν να αναφέρουν μέσω του ιστοτόπου απειλές και προβλήματα που εντοπίζουν οι ίδιοι στις ακτές.
ΝΟΤΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΒΡΑΥΡΩΝΑ

ΜΗΤΡΩΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΥΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Το καλοκαίρι του 2011 είχε κάνει ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημήτρης Μάρκου για το θέμα, που ακόμα δεν έμαθα την απάντηση της. Είχε αποστείλει και επιστολή σχετικά με το πρόγραμμα και η Ελένη Φράγκου το Φθινόπωρο 2011, που απάντησαν όπως μου είπε οι υπηρεσίες του Δήμου λάθος, για άλλο θέμα άσχετο με το πρόγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή