Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ;



Τελικά θα δώσει κάποιος από τον δήμο την εντολή να μαζευτεί η άμμος από την πλατεία και τους γύρω δρόμους ή περιμένουν να κλείσει τελείως ο δρόμος;
Στην πλατεία αλλά και τους γύρω δρόμους η άμμος έχει σχηματίσει πραγματικά βουνά.
Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος κύριος Ρήγας
δεν έχουν δει τι πρόβλημα έχει δημιουργηθεί;
Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος με ποιανού εντολή αφαιρέθηκε ο ξύλινος φράχτης που κράταγε τον μεγαλύτερο όγκο από την άμμο και δεν τοποθετήθηκε τίποτα άλλο;





3 σχόλια:

  1. Καμμιά αντίρρηση, πρέπει οι δρόμοι και η πλατεία να καθαρίζονται από την άμμο. Κυρίως, πρέπει να γίνει μια διαμόρφωση του όλου χώρου, ώστε να είναι κατά βάση τόπος περιπάτου δίπλα στη θάλασσα, με μερική ή και ολική πεζοδρόμηση κάποιων από τους πέριξ της πλατείας δρόμους.
    Όχι όμως να ξαναγίνει η παράγκα του καραγκιόζη δίπλα στη παραλία! Όχι μόνο ακαλαίσθητος φράχτης ήταν, όχι μόνο δεν εμπόδιζε την άμμο (εκτός αν σηκώσουμε το ...τείχος του Βερολίνου!), αλλά κυρίως επρόκειτο για παράνομη κατασκευή στον αιγιαλό!
    Λύσεις υπάρχουν, π.χ. ειδική φύτευση για κ.ά. Οι ειδικοί δηλαδή οι αρχιτέκτονες και όχι ο πάσα ένας, έχουν το λόγο.
    Επιτέλους, όχι άλλες κακογουστιές και αυθαιρεσίες στην πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΜΟ , ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ" . ΠΟΥ ΝΑ ΤΩΛΜΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ; . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ( ΩΧ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή