Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ;

 

Αναγνώστης μας έστειλε αυτή την φωτογραφία που δείχνει τον συγκεκριμένο κύριο να γεμίζει σακούλες με άμμο και να τις βάζει στο αυτοκίνητό του.

Θα σκέφτηκε ότι η άμμος δεν χρειάζεται στη πλατεία άρα μπορεί να την πάρει.
Τα συμπεράσματα δικά σας εμείς αναφέρουμε απλώς το γεγονός.

5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙ ΑΜΜΟ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ . ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΜΜΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με τον προλαλλησαντα,,,,,μακαρι να μπορουνανε οι ιδωτες για προσωπικη χρηση να αξιοποιουσαν την αμμο σε μια μικρη ποσοτητα βεβαια............το ΄΄παρανομη αμμοληψια΄΄ για το συγκεκριμενο περιστατικο πιστευω οτι το λετε για πλακα ετσι??????

    μπορει να εχει καμια γατουλα ο κυριος παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αμμοληψία είτε από ιδιώτη είτε από επιχειρήσεις είτε από άρχοντες είναι παράνομη παλικάρια.... έτσι εξαφανίστηκαν οι αμμόλοφοι από την παραλία! εάν κάθε μέρα και ένας μας πάρει μια σακούλα άμμο για το γατάκι του του χρόνου δεν θα έχουμε παραλία αλλά ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ! δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ που τα λέμε Καλό στον Δήμο κάνει... Η αμμοληψία δεν γίνεται από την παραλία αλλά από τον Δρόμο.
    Δεν φτάνει που σας καθαρίζει και τον δρόμο, τον κατηγορείτε και από πάνω.

    Που είναι τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου? οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ποια η σπουδαιότητα της ύπαρξης άμμου στο συγκεκριμένο σημείο?Παρα μόνο επικίνδυνη για ποδηλάτες πεζούς και αυτοκίνητα, και ενοχλητική για τα γύρω σπίτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή