Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



Κυριακή μεσημέρι και η Αρτέμιδα έχει γεμίσει από κόσμο.
Η παραλία έχει κατακλυστεί από κόσμο.
Οι τρεις καντίνες που βρίσκονται από το τέρμα των λεωφορείων του Αγ. Νικολάου μέχρι πίσω από το γήπεδο έχουν μετατραπεί σε
beach bar με δυνατή μουσική,χορεύτριες (ναι καλά διαβάσατε χορεύτριες zuba) παράνομες ψησταριές και ότι άλλο φανταστείς.
Εμείς θα κάνουμε το εξής ερώτημα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

13 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ο λόγος που διαγράψαμε το συγκεκριμένο σχόλιο είναι γιατί θεωρήθηκε απειλητικό.
      Πάντως έχετε δίκιο για την τουαλέτα δεν είναι του δήμου αλλά της συγκεκριμένης καντίνας.

      Διαγραφή
    3. δεν ηταν απηλη...προηδοποιηση ηταν.γιατι αν φοραγε παντελονια ο συγκεκριμενος κυριος δεν θα κρυβοταν πισω απο την ανωνυμια του...και την τον νοιαζει αυτον δλδ?στην αυλη του ηρθαν οι χωρευτριες?????αλλα ετσι ειναι....οποιος ειναι κακοβουλος ετσι πρατει...οποιος τον ξερει απλα να του μεταφερει το εξεις...εχουν κινηθει ολες οι νομιμες διαδικασιες για μηνυση και συκοφαντια,,,απλα για να μαθει να ασχολειτε μονο με την δικια του καμπουρα.

      Διαγραφή
    4. Προκαλει εντυπωση παντως το ποσο κατευθυνομενη ειναι η συγκεκριμενη αναρτηση.
      Εχει δικιο ο προηγουμενος χρηστης αναφερομενος στην συγκαλυψη του υπευθυνου για τις λασπολογιες μεσα απο την ανωνυμια αλλα πραγματικα αναρωτηθηκε κανεις γιατι αναφερετε στις 3εις συγκεκριμενες καντινες?
      Δλδ το καλοκαιρι του 2012 *για να μην αναφερθω στις προηγουμενες χρονιες*
      βρηκε αυτα τα *αισχη οπως τα αποκαλει να αναφερει* .
      Μηπως λοιπον ο συγκεριμενος κυριος - κυρια εξυπηρετει αλλα συμφεροντα ?
      Κι επειδη σε αλλη αναρτηση ειδα την zougla να ανακατευεται (Ναι , Ναι του Κου Τριανταφυλοπουλου )γιατι δεν κανει ενα θεμα ωστε απο την μια πλευρα να ειναι οι ιδιοκτητες καντινων , απο την αλλη οι ιδιοκτητες μαγαζιων , στην παραδιπλα θεση ο Δημος και πιο διπλα ο κος Ανωνυμος η αν θελετε ο εκπροσωπος του αδικημενου πολιτη που δεν ειχε θεση να απλωσει την πετσετα του .
      Η απαντηση ειναι απλη , Ολοι εχουν παρανομησει και ολοι προσπαθουν να επιβιωσουν ...
      Οσο για το Wc αγαπητε Ανωνυμε ειναι οφθαλμοφανες οτι ΔΕΝ ειναι του Δημου και απλα οι Καντινιεριδες προσπαθησαν να κανουν πιο αξιοπρεπεπες το μπανιο του Λουωμενου
      *Σε αντιθεση περιπτωση θα τα καναν μεσα στη θαλασσα *
      οπως επισης και τα αλακτηρια που ολοι μεριμνησαν ΦΕΤΟΣ και βαλανε .
      Αν λοιπον το οτι δοθηκε στον κοσμο η δυνατοτητα να κανει την αναγκη του σε χημικη τουαλετα *Ιδιοκτητη* και οχι του ΔΗΜΟΥ , το κατακρινουμε τοτε οτι και να πουμε περισευει .
      Ολοι γνωριζουν οτι και να βρεθει ο Ανωνυμος δε θα τον ακουμπησουν διοτι εχουμε ελευθερια λογου - θα πρεπε ομως ο ιδιοκτητης του blog να ειναι πιο προσεκτικος σε αυτα που δεχεται και ανεβαζει η εστω να υπαρχει ενα τηλ επικοινωνιας με τον υπευθυνο του blog .
      Καλα τα λες λοιπον φιλε μου , καμια εξαρτηση αλλα καλο θα ηταν να αναφερθεις σε ολες τις παρανομιες του καλοκαιριου .
      Μηπως στα καλαμποκια σου κοβουν αποδειξη?
      Μηπως οι καφετεριες εχουν δικαιωμα χρησης αιγιαλου ως bar σε καμια αδεια ?
      Μηπως υπαρχει ναυαγωσωστης ?
      Μηπως τις χορευτριες που ανεφερες για τις καντινες δεν τις ειδες να ανεβαινουν και σε καφετεριες εκτος απο τα club ?
      Μηπως μπορεις να μας πεις που πανε τα αποβλητα συγκεκριμενων μαγαζιων
      *Ελα τωρα συντοπιτης εισαι ξερεις πια μαγαζια εννοω *
      Α και το καλυτερο στο αφησα για το τελος .
      Εχεις δει πουθενα εσυ να χρεωνουν σεζον στις καντινες Χ λεφτα ,
      με αντικειμενο υγειονομικου ενδιαφεροντος (Τροφιμα για οσους δε καταλαβανε )
      και να μη μεριμνα ο ΔΗΜΟΣ για την παροχη ρευματος με αποτελεσμα οι καντινες να λειτουργουν με τις γεννητριες μη εχοντας δλδ αδιαλειπτη λειτουργια των ψυγειων και ετσι στην τελικη να κινδυνευει ο καταναλωτης απο αλοιωσεις τροφιμων.
      Ασε λοιπον τους δηθεν προβληματισμους σου φιλε Ανωνυμε και εσυ Κυριε Διαχειριστα Ιστολογιου που διαγραφετε σχολια επειδη θεωρηθηκαν απειλητικα.
      Η ζημια στις καντινες απο την αναρτηση του Κου Ανωνυμου ηδη εγινε .
      Δεν εισαι τοσο ανεξαρτητος λοιπον οσο δηλωνεις εκτος αν το επιδιωξες εσκεμμενα οπως απο την αρχη προειπα .

      Διαγραφή
    5. Νομίζουμε ότι δεν πρέπει να έχετε αυτή την άποψη για εμάς γιατι το γράφουμε και πιο πάνω ότι η τουαλέτα ΔΕΝ είναι του δήμου αλλά του καντινιέρη.
      Όσο αφορά την επικοινωνία μπορείτε να στέλνετε email για όποιο θέμα θέλετε και εμείς θα το δημοσιεύουμε.

      Διαγραφή
    6. εφοσον ηξερες οτι η τουαλετα ειναι του καντινιερη για πιο λογο αφησες τοσους μηνες το συγκεκριμενο σχολιο να κανει δησφιμιση στην συγκεκριμενη καντινα???????ενω το αλλο το θεωρησες απηλιτικο και το κατεβασες σε μια μερα μεσα???????????????εφοσον ηξερες οτι τπτ απολα αυτα που εγραψε ο ανωνημος βλακας δεν ισχυε γιατι δεν τον μπλοκαρες και απλα μεσα στην φουλ σεζον του καλοκαιριου, αντι να στηριξεις τις καντινες,με το σχολιο του τον αφησες να ξεφτιλησει ολες τις προετοιμασιες και τους κοπους μιας σεζον????????????εεεε???????????γιατι????????????????

      Διαγραφή
    7. Εφόσον το συγκεκριμένο σχόλιο θεωρείτε ότι είναι δυσφήμιση το κατεβάσαμε.
      Από την αρχή το γράψαμε ότι η συγκεκριμένη τουαλέτα δεν είναι του δήμου.
      Η προσπάθεια από την συγκεκριμένη καντίνα να έχει τουαλέτα είναι σωστή και συμφωνούμε.

      Διαγραφή
    8. οσον αφορα το αρθρο που αναρτησες κυριε αρτεμης για τις παρανομες ψυσταριες , beach bar ,χορευτριες κ.τ.λ...επρεπε πρωτα να δεις τι γραφει το ιδιωτικο συμφωνιτικο που υπεγραψαν ολοι οι καντινιεριδες...τα τιμολογια παροχης απο την χορευτικη ομαδα και οσο για την μουσικη....ασχολειαστο!!!!!!και μετα να αναρτησεις το αρθρο σου.και τοτε ισως καταλαβενες τι αγωνα εδωσαν αυτοι οι ανθρωποι για να καταφερουν να αξιοποιησουν αυτες τις παραλιες για εσας τους λουομενους......

      Διαγραφή
    9. Επειδή σεβόμαστε τον κόπο σας εμείς σταματάμε εδώ.
      Την σύμβαση την γνωρίζουμε και ξέρουμε ακριβώς τι γράφει και που υπάρχουν παραβάσεις.
      Να σας αναφέρουμε μερικές όπως: ωράριο λειτουργίας,σύνδεση με ΔΕΗ,φουσκωτά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα,ψησταριές κλπ.
      Ελπίζουμε τουλάχιστον οι άνθρωποι αυτοί να πήραν τα λεφτά τους και να μην μπήκαν "μέσα",γιατί δούλεψαν πράγματι σκληρά και του χρόνου να σκεφτούν σοβαρά την τιμή που θα κλείσουν μία καντίνα.

      Διαγραφή
    10. εαν φουσκωτα παιχνιδια εννοειτε τις σαμπρελες απο τρακτερ που (χωρις καμια χρεωση)εδωσαν στα μικρα παιδια ξεχωριστες στιγμες χαρας και παιχνιδιου....τις συνδεσεις της δεη που ολες οι καντινες ειχαν αρ. προτωκολου και ενδοιαμεσους μετρητες ρευματος....οσον αφορα το ωραριο κυριε αρτεμης,δεν νομιζω να σε σηκωσε κανεις απο την ξαπλωστρα με βια οταν σουρουπωσε το απογευμα για να κλεισει την επηχηρηση του......οποτε καλα κανεις και το σταματας εδω...γιατι εισαι λαθος.....να σε καλα που στηριξες αυτες τις επηχηρησεις με το αρθρο σου κυρ Αρτεμης....καλο φθινοπωρο να εχετε και του χρονου με υγεια και καλη καρδια

      Διαγραφή
  2. k egw tha rwtiso to ekseis...!
    poses xiliades eyrw dothikan gia ayte3s ths kantines??
    pws i anthropoi ayth tha vgaloun ta lefta tous se mia tetoia periodo krisis pou pliti olloi thn xora??
    poion enoxlei h mousiki??? poia simferonta eksipireti to mi akousma mousikis apo ths kantines pros tous louomenous??
    ntropoi k esxos se opoion to anartise ntropoi toses xiliades eyrw den vgenoun etsy eukola sths meres mas k to kseroume kala olloi afiste tous nathropous na vgaloun toylaiston ta lefta pou edwsan k stamatiste kapoioi na vgenete mprosta gia simferonta allon ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 POSES XILIADES EYRW EISPRAXE O DHMOS APO THS KANTHNES STO SINOLO?
    2 POSA MAGAZIA STHN LOUTSA PIRAN 100 TETRAGONIKA METRA K EXOUN PIASEI 1000 ME XAPLOSTRES?
    3 POIA MAGAZIA EXOUN ADEIA MOUSIKON ORGANON K ]A.E.PH]
    4 POIOI EXOUN KREMASEI AFOU LETE GIA THS KANTINES K DEN EIDATE TA OIXOSISTIMATA KREMASMENA SE PALKONIA DIPLA STHS KANTINES POU ANAFERETE MEGALON KILOVAT GIANA KALIPTOUN THS AKRIVOS APO KATW AYTOSXEDIES PARAGKES?
    5 AFOU O KIRIOS ZITISE 0,50 LEPTA GIA THN TOUALETA ANA ATOMO DILADI 100 ATOMA PERIPOU THN MERA = 50 EYRW THN MERA PIOS PLIRONI TA XARTIA YGEIAS? POIOS PLIRONI THN GINEKA POU KATHARIZEI TA [SKATA]? POIOS THN PLENI THN XIMIKI TOUALETA ME THS AKATHARSIES MESA?
    POSA PLIRONI O IDIOKTITIS STHN EKASTOTE ETERIAS GIA ENIKIO THS TOUALETAS?
    6 O DHMOS LOUTSA SPATA EXEI VALEI ESTW K MIA TOUALETA GIA TOUS LOUOMENOUS ESTW MIA???????
    7] POSA beach bar STO TERMA EXOUN ADEIA GIA beach bar? POSA METRA LEEI O NOMOS MAKRIA APO TON AIGIALO I APOSTASI TOU EKASTOTE KTISMATOS APO TO KIMA?
    POSA PERIPTERA SIGKENON TOU TOU EKASTOTE DIMARXOU EXOUN ADEIA PERIPTEROU? KAI AN DEN EXOUN TI EXOUN ANAPSIKTIRIOU KAI MPOROUN NA POULAN AYTA POU POULANE???
    8] ANAROTITHIKATE OLLOI ESEIS POU APOFASISATE NA VGALETE KAI KALA THN SUPER KATAGKELIA STON BLOK EDW POSA XREH MPOREI NA EXEI O KATHE ENAS APO AYTOUS ME MIA SEZON XALIA OPOS AYTH POU PERNAEI EWS K SIMERA POSA XALASE GIA NA FTIAXEI OTI KALITERO KATA AYTON GIAQ NA PAREI MEROKAMATO?OXI MALLON?
    ANAROTITHIKATE POU KJOIMOUNTE OLLOI AYTH I ANTHROPOI GIA NA PROSTATEPSOUN THS PERIOUSIES TOUS POU EINAI EKTETHIMENES STON AERA ME TETOIA EGKLIMATIKH STASH THS XORAS ? MALLON OXI
    ANAROTITHIKATE AN KANOUN OTIDIPOTE PERNA APO TO XERI TOUS GIA NA MPOROUN NA EINAI O ENAS KALITEROS APO TON ALLON GIA THN EKSIPIRETISI TON PELATON? SE APOTELESMA MEGALO ARI8MO OIKONOMIKOU EMVASMATOS?


    KAI TELWS NTROPOI SE OLLOUS AYTOUS POU SINEXIZOUN KAI TA VAZOUN ME THN MESEA KAI LAHKH VASEI THS ELLADAS MAS NTROPOI POU AMAYRONETE AYTOUS POU VIOPALEYOUN KATHIMERINA STON HLIO K STON KINDINO TOU MEROKAMATOU STO DROMO KIROLEKTIKA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή