Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ Ν. ΒΟΥΤΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 3 σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Βουτζά.Λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις,καίγοντας αρκετό δάσος,σπίτια,αυτοκίνητα και ότι άλλο βρέθηκε στο δρόμο της.

Στην πυρκαγιά επιχείρησαν μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής,πολλά εθελοντικά οχήματα,υγροφόρες της περιφέρειας αλλά και των δήμων,τέσσερα αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Αν δεν υπήρχαν τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα πραγματικά η φωτιά θα είχε πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Τον συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων είχε ο ίδιος ο διοικητής της ΠΥ Αττικής.
Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής θα παραμείνει για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Επειδή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έγινε από τρεις ανθρώπους του blog που βρέθηκαν εκεί σχεδόν από την πρώτη στιγμή,και κράτησε μέχρι που σκοτείνιασε,θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που άντεξαν όλες αυτές τις ώρες.
Στο συμβάν είδαμε τον αντιδήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος και υπεύθυνο πολιτικής προστασίας κύριο Μαργέτη Αθανάσιο,συναντήσαμε περίπου 10 εθελοντές της ΕΟΜΑΚ,εθελοντές από την Ραφήνα,την Παιανία,τα Σπάτα και ένα κλιμάκιο 15 περίπου εθελοντών της χρυσής αυγής Αρτέμιδος ως πεζοπόρο τμήμα.
Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την βοήθεια τους στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και φυσικά να ευχαριστήσουμε και όλους τους πυροσβέστες που με μεγάλο ζήλο πέφτουν στη μάχη με τη φωτιά.



















1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια. Και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους. Με εκτιμηση για την ΕΟΜΑΚ Πετρος Τζικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή