Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία η συγκεκριμένη καντίνα με το έτσι θέλω παίρνει θέση μέσα στην Β1 ζώνη στο τέρμα των λεωφορείων του Αγίου Νικολάου.

Απορούμε δημόσιες αρχές υπάρχουν;

16 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ . ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΥΤΣΑ , ΑΡΤΕΜΙΔΑ . Η κα . ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΟΜΗΜΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΗΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δεν αναφέραμε ότι η συγκεκριμένη καντίνα είναι προϊόν κλοπής.Φυσικά και ανήκει σε κάποιον ιδιοκτήτη.Όμως στο συγκεκριμένο μέρος που είναι περιοχή χαρακτηρισμένη Β1 απαγορεύεται η τοποθέτησή της και μην κάνετε ότι δεν το γνωρίζετε.Άλλωστε η Κτηματική Υπηρεσία απαγόρευσε την τοποθέτηση καντινών για τον συγκεκριμένο λόγο.

      Διαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 5-6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΤΗΝ Β1ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχηγε μου μη ζοριζεσαι να αποδειξεις τα ευνοητα . Του χρονου που θα μας βαλουν να πληρωσουμε εισιτηριο που θα τα χει παρει ολα ο Χ κλπ κλπ πιστεψε με δε θα τους απασχολησει η Β1 περιοχη . Και περυσι τα ιδια κανανε με ολες τις καντινες . Κυνηγι Λασπη κλπ κλπ . Τα μαγαζια δε τα ακουμπησαν καν σαν να μην ειχαν παραβασεις οποτε μη χαλας την ζαχαρενια σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα τωρα..... Είμαι άσχετη επι του θέματος αλλα ζω στην Αρτέμιδα και ξέρω τι κουμάσια είστε όλοι εσεις... Βλέπω τη συζητηση και γελάω, πραγματικά έχετε πλακα!! Τοση ώρα λέμε για τις καντίνες...Χμμμ... Να μιλησουμε και λιγο για τους αλλούς? Το Τρόλεϊ για παραδειγμα που έχει φρεάτιο που οδηγει στην θαλασσα (μαλιστα είχε γραφτει και ένα ποστ στο site αυτο και σβήστηκε "ξέρουμε καλα τους λόγους"), πάμε στον Ιπποκαμπο, χαχαχαχα τα ίδια χάλια με το Τρόλει και αυτο! Λοιπον δεν θέλετε και δεν σας συμφέρει να μιλήσω για όλα τα υπολοιπα! Μια ερώτηση, έχετε δει καμια καφετέρια η ταβέρνα να αδειάζει βόθρο? Μπαααα....Κάθεστε και μίλατε για την "τοποθέτηση" και ξέρουμε όλοι τον λογο! Τόση ώρα λέτε για τις καντίνες που στο κάτω-κάτω δεν ενοχλουν κανέναν (κανέναν που λέει ο λογος), ενοχλούν αυτους που ανέφερα πιο πανω! Είμαι υπέρ στις καντινες, οι ιδιοκτήτες τους καθαρίζουν τη παραλία αλλά και τη θάλασσα κατι που ΟΛΟΙ οι υπολοιποι κάνουν το αντίθετο (έχω δει ιδιοκτήτη καντινας να βουταει στη θαλασσα και να μαζεύει σακούλες). Λοιπον εσεις οι ψευτο-νομοταγής πολίτες που ρίχνετε τα απορρυματα σας στην θαλασσα για πείτε μου πόσο νόμιμο είναι αυτο ? Πόσο νόμιμο είναι να βλέπεις ανθρωπους που έχουν παει για μπάνιο και φεύγουν με σπυριά και ουλες απο τα αίσχη που έχετε ρίξει στη θάλασσα? Για πείτε μου ποια είναι η μεγαλύτερη παρανομία..? Σταματίστε αυτες τις επιθέσεις στις καντινες γιατι σε θέμα ανθρωπιας και τιμιοτητας δεν τις φτάνετε. Ωχ ξέχασα, εσεις δουλεύτε ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα σας. Οσο για το ειρωνικό υφάκι μου, μονο αυτο σας αξίζει.... Αντε γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ25 Ιουλίου 2013 στις 8:27 μ.μ.

      ΕΦ ΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ dsag1113@gmail.com

      Διαγραφή
    2. Nα σας ενημερώσω για ποιο λόγο? Δεν το γνωρίζατε τόσα χρόνια? Εδω το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι και μη της Αρτέμιδος και δεν το γνωρίζετε εσείς που είστε σύλλογος? Ντροπη.. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να κρατήσω την ανωνυμία μου ως έχει. Μπορω να σας ενημέρωσω και από δω πως και τι ξέρω που ήδη το έχω κανει και το ξερατε ουτως συ αλλος. Εσεις το μόνο που έχετε να κανετε να τους ξεριζόσετε τα φρεάτια και μπορείτε να ψάξετε και τις υπόλοιπες καφετέριες και ταβέρνες που το 90% έχει φρεάτια προς τη θαλασσα, και αφήστε τις καντινες, τουλαχιστων κάνουν κατι προς την Αρτέμιδα. Εδω ακόμα ξέρω που είναι ακριβώς τα φρεάτια και οι σωλίνες, (ξανατονίζω είμαι μια απλη πολίτης της Αρτέμιδας) και δεν το γνωρίζω μόνο εγώ το ξέρατε και έσεις και το 90%των κατοίκων της Αρτέμιδας. Και ειλικρινά μου φαίνεται πολύ αστειο που σας αιφνιδίασε το "γεγονός".

      Διαγραφή
  7. Όλοι οι κάτοικοι της Αρτέμιδας είμαστε υπερ στις καντινες και στις ξαπλώστρες τους!!!!τους θέλουμε πάλι πίσω!και όπως λεει και ο παραπανω πολιτης της Αρτεμιδος κοιτάξτε καλύτερα τα χάλια σας... που εναν δρόμο δεν ήστε άξοιοι να φτιαξετε και μετα κοιτάξτε τις καντινες που καθαρίζουν και περιποιούνται όλη την παραλια!κοιτάξτε τις καφετεριες και τις ταβερνες(παραθαλάσσιες) που γνωρίζετε πολύ καλα οτι κανένας τους δεν εχει βοθρο και χρησιμοποιεί την θαλασσα μας σαν βόθρο...,κοιταξτε που ο Δημος έδινε τροφιμα για ανθρωπους με χαμηλο εισόδημα και αντι να το κοινοποιησετε να ερθει ο κοσμακης να παρει φαγητό για τα παιδια του τα κρατήσατε κάποιοι(οχι ολοι) και τα μοιράσατε μεταξύ σας.... εχετε παρα πολλα θεματα να κοιταξετε αντι τα βαζετε με τις καντινες που εξηπηρετουν ολους μας..!το νομοταγης σας πειραξε αν ειναι και αν πληρώνουν τους φόρους??να πληρόσουν τους φορους στον Δήμο για να τους τραγανισετε χωρις να προσφερετε τιποτα στην Αρτέμιδα???Κυριε-α ποιο πανω που διαφωνεις με την τοποθετηση των νομιμων καντινων στην παραλια για πες μου αγαπημενε συμπολιτη που εισαι ανθρωπος της ''εξουσιας'' απ οτι φαινεται απο τα λεγομενα σου.... τι ακριβως προσφερες στην Αρτεμιδα???θα σου απαντησω εγω!ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ οπως ολοι σας!!!εγω αν ειχα καντινα θα την εστηνα και δεν θα σας εδινα ουτε σαλιο να τραγανισετε αλλα ας όψεται εδω που μας φτασατε κατι τετοια ατομα σαν και εσενα διθεν που ψαχνουν το καλο της περιοχης βγαζοντας το ματι του αλλου για να φανουν ''καλοι'' στους πολλους!!οπως και να εχει ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΠΙΣΩ...!εσεις οι υπολοιπη εχετε δουλεια ,να δείτε τα χαλια σας πρώτα και αν τα διορθώσετε τα ξαναλεμε.... !εγω στην θεση σας θα εφευγα (συμβουλη) και κατι τελευταιο να προσθεσω.... δεν ειμαι καποιος επαγγελματιας ουτε κατι υπουλο η παρανομο μπορει να παει το μυαλουσακι σας... ειμαι ατομα κατω των 30 απλα μαθαινω τα χαλια σας απ ολοι την Αρτεμιδα λογο πολλων γνωστων! για να μην παρεξηγηθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ25 Ιουλίου 2013 στις 8:21 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ (ΔΗΜΟΣ?? ΚΕΔ?? ΚΥΔ??) ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εφοσον η καντινα εχει ολα τα απαραιτητα χαρτια και ειναι νομιμη δεν ενοχλει κανενα. Δεν ειναι κατι μονιμο να πεις ειναι αντιαισθητικο. Πουλαει την πραγματια του και την κανει για αλλο μερος. Αυτο με τους βοθρους και τα καφε ειναι γνωστο. Γεμιζουν μεγαλες δεξαμενες τις οποιες καποια στιγμη της αδειαζουνε στη θαλασσα. Ετσι γινεται η δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφέροντα όπως αναφέρω και παραπάνω! Οτι ναναι... Κάποιοι σαν τον Πουλάκη κάνουν αυτες τις δουλείες γιατί παίρνουν τρελές μίζες. Ολα για το συμφέρων τους όλοι! Ουστ!! Δεν κοιτάνε την καμπούρα τους λέω εγω..

      Διαγραφή
  10. θα ηθελα και εγω να επιληφθω επι του θεματος....και να πω οτι πραγματικα ειστε αναξιοι να διευθετήσετε αυτά τα θέματα που αφορουν ολους μας......τα μαγαζια ειναι χρονια τωρα αυτο με τους βοθρους----> ελεος............ μηπως λεω να κανουμε κατι εμεις οι πολιτες???μηνυσειςμηπως να ξεσηκωθουμε...... τα παιδια μας, τα παιδια σας αραγε δεν τα σκευτεστε????συμφεροντα δεν λες τιποτα........ μιζα στην μιζα.... τους τα σκανε γιαυτο δεν κανουν τιποτα..... ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Λούτσα δεν θα γίνει ποτέ Αρτέμιδα και θα είναι ιεροσυλία να την χαρακτηρίζουμε Αρτέμιδα. Το Λουτσα της ταιριάζει γάντι (Λουτσα = Βαλτώδης τοπος στην αρβανίτικη διαλεκτο). Με όλους αυτους του βοθρους και τα αποβράσματα της κοινωνιας που έχουν μαζευτει στην ΛΟΥΤΣΑ. Μη κουράζεσαι φίλε μου... Ξερουμε όλοι πολυ καλα τις μίζες τους και τα καμώματα τους. Ξερουμε καλα οτι ο ένας προσπαθει να φαει τον αλλον, λαμόγια όλοι κρατωντας τη σημαια ο Πουλακης ο αρχιμίζας.
      Η καταδίκη σας είναι να σας μουτζώνει όλος ο κοσμος και να σας βρίζει, να σας φτύνει και να σας ντροπιαζει...

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλους.θελω να καταθέσω και εγω κατι για το θέμα ΚΑΝΤΙΝΕΣ το οποίο ειναι θέμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ διότι με πονάει και θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί. Πριν 10-15 χρόνια λειτουργούσε ενα Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ο Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ε Ι ΩΝ ,αν θυμόμαστε ΣΩΤΗΡΗΣ Μ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΑΛΚΗΣ Σ. ΤΑΣΟΣ Μ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π. Και αλλα ίσως δυναμικότερα μελη,οι οποίοι δεν υπό στηρίχθηκαν όσο θα έπρεπε και οι οποίοι για τους άγονες τους για το ΣΩΜΑΤΕΙΟ χαρακτηρίστηκαν μέχρι τραβεστι πολιτικοί απο κάποιους σκληρούς αιρετικους.Αυτη η δυναμική ΘΥΕΛΑ όπως αρκετοί επαγγελματίες θα θυμούνται όταν υπήρχε θέμα ΠΑΡΑΝΟΜΟ στο Δ.Σ του δήμου και οχι μόνο επαγγελματικό οταν τους έβλεπαν να μπαίνουν στην αίθουσα του δ σ ακουγες ενα ωωωχ.Οχι καντίνα δεν στεκόταν στην παραλία και ειδικα σε απόσταση 300μ απο καταστημα εστιασης αλλα ούτε σε χιλιόμετρο.θελω λοιπόν να ρωτήσω (και να παρακαλέσω) τους επαγγελματίες αφού υπάρχει αυτή η ΣΠΙΘΑ ΔΥΝΑΜΗΣ οχι μόνο απο τους άνω αλλα και απο τους ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ κ.α) γιατί δεν την κάνουν ΦΩΤΙΑ ώστε να πάρει και να σηκώσει όλους αυτούς που κάνουν παιχνιδακια πολιτικά και οικονομικά στις πλάτες τους; ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.ενας απο τους άνω με ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή