Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Κινδύψε η Αρτέμιδα από φωτιά


φωτογραφία από: Panagiotis Lamprou
Την Δευτέρα,  05.08.2013, το μεσημέρι εκδηλώθηκε φωτιά στην Αρτέμιδα, στην περιοχή Βορίνεζα, επί της
οδού 25η Μαρτίου σε ένα αδιέξοδο.

Χάρη στην άμεση επέμβαση του εθελοντικού σώματος της Ε.Ο.Μ.Α.Κ. αποφύγαμε τα χειρότερα.
Ο δρόμος ήταν πολύ στενός και δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσουν μεγάλα οχήματα. Ο μεγάλος κίνδυνος ήταν ότι εκεί υπήρχαν 5 πεύκα και ήταν μέσα σε πικνοκατοικημένη περιοχή. Στόχος ήταν να προλάβουν να μην αρπάξει φωτιά κάποιο πεύκο...

Για άλλη μια φορά τέθηκε σε κίνδυνο μια περιοχή λόγω των οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί. Φαίνεται ξεκάθαρα η αδράνεια και η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Αδυνατεί να διαχειριστεί το προσωπικό ώστε να έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για των καθαρισμό των χέρσων οικοπέδων και να χρεώσει την εργασία αυτή στους ιδιοκτήτες.
ΠΗΓΗ anatakti.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Λοιπόν επειδή εκεί μένω,αν δεν ήταν δύο κάτοικοι της περιοχής για να τρέξουν να σβήσουν τη φωτιά θα είχαν καεί όλα!δεν βλέπω να λέτε τίποτα για αυτούς τους δύο άντρες..ευχαριστούμε πολύ την Ε.Ο.Μ.ΑΚ. αλλά καλό θα ήταν να λέγατε για όλους όσους βοήθησαν σε αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς αναδημοσιεύσαμε το άρθρο από άλλη πηγή.Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι μπράβο σε όλους που βοήθησαν.Π.Υ.,Ε.ΟΜ.Α.Κ.,πολίτες.

      Διαγραφή
  2. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΒΡΩΜΑ,ΜΠΟΧΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ,ΗΧΟΡΗΠΑΝΣΗ,ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΑΛΟ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ,ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΡΕΛΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣ!ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ...ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ν.ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΟΜΙΑ ,ΧΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 194Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΧΑΛΙΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή