Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ


ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ

Σε μία μαραθώνια συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος περίπου δυόμιση ωρών, τελικά πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ.

Από την αρχή της συνεδρίασης ο Πρόεδρος προσπάθησε να αναβάλει το θέμα με την δικαιολογία ότι ο Δήμαρχος έχει στείλει ερώτημα προς την ΕΥΔΑΠ για το αν μας δέχεται και περιμένει απάντηση, κάτι που δεν έγινε δεκτό ούτε από τους συμβούλους ούτε από τον κόσμο.


Ο κύριος Ρήγας προσπάθησε να θολώσει τα νερά με συγκρότηση επιτροπής για τη λύση του αποχετευτικού αλλά και αυτή η πρόταση καταψηφίστηκε με 6-3 (υπέρ ψήφισαν Ρήγας,Φακής,Μπαλόπητος).

Και έτσι φτάσαμε στην πρόταση του Τοπικού Συμβούλου κυρίου Λάμπρου που ήταν "ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ" η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα.

Αίσθηση έκαναν οι απουσίες των κυρίων Σαρρή και Ράπτη σε ένα τόσο σοβαρό θέμα πιθανόν για να μην ψηφίσουν την λύση της Ψυτάλλειας.
Η αίθουσα γεμάτη από κόσμο,απλούς πολίτες,εκπροσώπους φορέων που ευτυχώς έφυγαν ικανοποιημένοι με μια απόφαση που αποτρέπει την καταστροφή της θάλασσας της Αρτέμιδος.
Παρόντες από το κεντρικό συμβούλιο και οι Γιώργος Κασίμης,Δημήτρης Μάρκου,Αντώνης Τούντας,Δημήτρης Μποτζιολής που τάχτηκαν στην πρόταση για Ψυτάλλεια.
Από την διοίκηση του δήμου ΚΑΝΕΝΑΣ.

4 σχόλια:

  1. E OXI KAI PROTASISOY k.LAMPROY !
    TO EGRAFO THS OMOSPONDIAS TO EXIS,GIATI TO KRIBIS ?
    AFTI ZITISE POLI PIO PRIN SIGLISI TOY TOPIKOY GIA TO KEL.
    PANTOS MIN ANISIXIS,THA SE PSIFISOYME.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εμείς είμασταν στο τοπικό σε όλη τη συνεδρίαση και μεταφέρουμε ότι ειπώθηκε ακριβώς.Δεν έβαλε ο Πρόεδρος πρώτα προς ψήφιση την πρόταση του κυρίου Ρήγα η οποία καταψηφίστηκε και μετά είπε "πάμε να ψηφίσουμε την πρόταση του κυρίου Λάμπρου;".
      Όσο για το χαρτί της Ομοσπονδίας υπάρχει αλλά εμείς δεν το έχουμε,δεν μας το έστειλε κανείς,αλλά ούτε στους Τοπικούς Συμβούλους έφτασε ποτέ όπως κατήγγειλε ο Τοπικός Σύμβουλος κύριος Κατσούλης.
      Εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ήταν ομόφωνο για σύνδεση με Ψυτάλλεια.
      Αυτό πρέπει να μας μείνει........

      Διαγραφή
    2. Το αίτημα της Ομοσπονδίας υπεβλήθη στις 17-09-13 και ο Πρόεδρος κ. Μπαλοπήτος σε συνάντηση με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας στα γραφεία της, όρισε ημέρα συζήτησης του αιτήματος "Σύνδεση Αποχετευτικού με την Ψυττάλεια" την 2α Οκτωβρίου 13.
      Δύο μέρες αργότερα ενημερωθήκαμε πως στις 30-09-13 θα συνεδρίαζε το Δ.Σ.Σ.Α με θέμα: "Υπογραφή συμφώνου για το αποχετευτικό".
      Μετά την ιστορική απόφαση του Δ.Σ. για τη μη υπογραφή του συμφώνου, ο κ. Μπαλοπήτος μας ενημέρωσε πως το Τ.Σ. θα συζητήσει το θέμα ¨Σύνδεση με Ψυττάλεια¨" κατόπιν αιτήματος του κ. Λάμπρου. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι: 1) Γιατί ο κ. Μπαλοπήτος δεν ενημέρωσε τους Τοπικούς Συμβούλους για το αίτημα της Ομοσπονδίας τη στιγμή μάλιστα που είχε προσδιορίσει την ημερομηνία συζήτησης?. 2) Γιατί ο κ. Μπαλόπητος επέλεξε να συζητήσει το αίτημα του κ. Λάμπρου με θέμα αυτό που είχε υποβάλλει πολύ νωρίτερα η Ομοσπονδία? Μου είναι αδύνατον να πιστέψω πως όλα αυτά συνέβησαν συγκυριακά. Μάλλον ήταν συντεχνιακά!

      Διαγραφή
  2. Υπαρχει τελευταια μια ταση στην Ομοσπονδια να προσπαθει να εμφανιζεται οτι δρομολογει ολες τις εξελιξεις. Δινει κακη εικονα. Οι εξελιξης στο ΚΕΛ στην περιοχη μας δρομολογηθηκαν απο ενα συνολο ανθρωπων φορεων δημοτικων και τοπικων συμβουλων που αγωνιζονται χρονια για το θεμα. Απο το τοπικο Αρτεμιδος υπηρχε η ηθικη ευθυνη να παρει θεση για το θεμα και αυτο οδηγησε στην συνεδριαση αυτη η πιεση του κοσμου συνολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή