Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αίμα και βία στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης για το… κάπνισμα!

kentro.ygeias aftodioikisi
Με άγριο ξύλο στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής προσπάθησε μια παρέα ατόμων να λύσει τις διαφορές της με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης επειδή τους έγινε παρατήρηση γιατί κάπνιζε μέσα στο Κέντρο!
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μια παρέα ατόμων σε κατάσταση μέθης έφθασε στο Κέντρο Υγείας συνοδεύοντας έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε ημικωματώδη κατάσταση.
Το προσωπικό αμέσως οδήγησε τον άνθρωπο στα επείγοντα περιστατικά ενώ οι φίλοι του περίμεναν έξω από το εξεταστήριο καπνίζοντας!

Στην ευγενική παρατήρηση του νοσηλευτικού προσωπικού ότι το κάπνισμα απαγορεύεται μέσα στο Κέντρο για ευνόητους μάλιστα λόγους, οι φίλοι του ασθενούς εξεμάνησαν και άρχισαν να απειλούν και να εκτοξεύουν ύβρεις ενώ έφτασαν στο σημείο να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!
Ο άτυχος φύλακας που ήταν εκεί στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα βρέθηκε να δέχεται χτυπήματα σε κάθε σημείο του σώματός του.
Επί μισή η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν μόνον όταν κατέφθασε η αστυνομία.
Οι ταραξίες καπνιστές οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ το Κέντρο Υγείας παρουσίαζε εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου με τρεις τζαμαρίες να έχουν γίνει θρύψαλα και καρέκλες σπασμένες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες – οι οποίοι κρατήθηκαν στο τμήμα και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία - κατέθεσαν μήνυση κατά του φύλακα και μιας νοσηλεύτριας.
Στο θέμα παρενέβη η Επιτροπή για την Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της «στους εργαζόμενους του ΚΥ για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν τις πρώτες πρωινές ώρες και την ταλαιπωρία τους μέχρι το απόγευμα της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα Ν. Μάκρης».
Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή μηνύθηκαν τόσο η νοσηλεύτρια όσο και ο φύλακας έπρεπε και αυτοί να κρατηθούν στο αστυνομικό τμήμα για να αφεθούν τελικά το απόγευμα της Κυριακής με την παρέμβαση της 1ης ΥΠΕ και της διοίκησης του Σισμανογλείου Νοσοκομείου στο οποίο ανήκει διοικητικά το Κέντρο Υγείας.
Σε δήλωση του στο notioanatolika.gr ο δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος έκανε λόγο για "απαράδεκτα και αδικαιολόγητα περιστατικά που υπονομεύουν και τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και τη θεραπεία των ασθενών".
Ανακοίνωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας και ο ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα. 
notioanatolika.gr

11 σχόλια:

  1. Πεστε μας αν ηταν και αλλοδαποι οι ταραξιες.Γιατι δεν τα λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωπα ρε φασιστα προοδευτικε (τ)συριζαιε.....

      Διαγραφή
  3. 12 00=12 09 ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ.............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια δεν ειναι ετσι τα πραγματα και τα περιστατικα οπως τα γραφουνε!!!!δεν φταιει το blog γιαυτο το θεμα...η παραπληροφορηση φταιει!!! ΠΡΩΤΟΝ,δεν ειμαι μεσα σε αυτα τα ατομα που ηταν στο κεντρο υγειας Νεας μακρης,αλλα εχω (πληρες) εικονα,και μεσα απο αυτα τα ατομα,με λευκο ποινικο μητρωο,συμπολιτες της περιοχης,και μεσα απο ατομα που γνωριζουν για το συγκεκριμενο θεμα!!!να απαντησω λιγο στον φιλο που γραφει ελληναρες του κερατα ηταν,και στον πρωτο φιλο που ρωταει αν ηταν ελληνες!ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι,αλλα δεν ειναι παιδια ετσι το περιστατικο!!!το παιδι που πηγαν στο κεντρο υγειας το πηγαν με (ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ),χωρις φυσικα να γνωριζουν απο τι προερχοταν!(στο νοσοκομειο αργοτερα που διακομιστηκε και παραμενε,κατι ειχε φαι και του εσκισε τον υσοφαγος.!!το προσωπικο του κεντρου υγειας,δεν θελω να αναφερθω σε αυτο αλλα,πρεπει να δουλευουμε τις οποιες ωρες και να ειμαστε εκει,και οχι να μας ξυπνανε για να δουλεψουμε!!να μας ΒΡΙΖΟΥΝ,γιατι καποιος απο αυτα τα ατομα,(ΚΑΚΟΣ)ειχε αναψει τσιγαρο πριν μπουν στο κεντρο υγειας και δεν το εσβησε,λογο(αμελειας να πω,λογο υπερεντασεις,δεν ξερω..τα παιδια (ΚΑΚΟΣ)εχασαν την ψυχραιμια τους οταν ειδαν την γιατρο να ασχολειτε με το θεμα τσιγαρο,και οχι με τον φιλο τους που αιμοραγουσε απο το στομα!ΚΑΝΕΝΑΝ secyrita,δεν ακουμπησαν,καμια νοσοκομα,γιατρο!!,ΚΑΙ ΠΟΛΥ(ΚΑΚΟΣ)δημιουργησαν φθορες σε δημοσια περιουσια!!ηρθε η αστυνομια, δεν αντισταθηκαν καθολου,μπηκαν στα περιπολικα μονοι τους,ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, και οδηγηθηκαν στο αστυνομικο τμημα,με μηνυσεις-κατηγοριες,και απο τις δυο πλευρες..επισης ακουγεται,οτι και η γιατρος και ο secioyritas,ανακαλεσαν της κατηγοριες εις βαρος τους.ΓΙΑΤΙ? αν ισχυει οντως αυτο μηπως δεν εκαναν την δουλεια τους καλα?αυτα τα ατομα,φυσικα και για μενα επραξαν ΛΑΘΟΣ,στο οτι εκαναν ζημιες σε δημοσια περιουσια,αλλα και αυτοι που ισχυριζονται πως ειναι εκει για μας που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ,αδιαφορουν και το μονο που τους νοιαζει ειναι να σχολασουν,και να μην τους ενοχλουμε ωρες που (δουλευουν-κοιμουνται?)σαν ξαναγραφω ειλικρινα,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ,απλως κατοικος Νεας Μακρης,και δεν πιστευω φταινε γιατροι,secyrity,αλλα πολλες φορες και μεις οι ιδιοι!καποιος αλλος φταιει που δεν θελουμε,να πουμε!καλη συνεχεια!και καλα χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ποιο κεντρο υγειας μιλαμε?.για ρωτηστε και τους κατοικους που μενουμε εδω.το συμβαν το ακουσαμε.δεν ειναι και οτι καλυτερο,τωρα για το αν ασχοληθηκαν με το θεμα τσιγαρο,και οχι με τον ασθενη αμεσα,δεν πειραζει,μπορει να τους ενοχλησαν στο θεμα υπνου.πρωτη η τελευταια φορα ειναι?το εχουν κανει οι περισσοτεροι σπιτι τους,αν θελουν σε δεχονται αλλιως για μια γαζα σε στελνουν αθηνα σε νοσοκομειο.ντροπη σε αυτους που τους καλυπτουν.

      Διαγραφή
  5. pissa kai poypoyla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως να μην έχουν καταλάβει κάποιοι τι είναι νοσοκομείο! Μπήκαμε με τσιγάρο και τι έγινε! Φωνάζαμε και σπάσαμε και δύο - τρείς βιτρίνες και τι έγινε! Έχω τύχει σε περιστατικό να έχω συγγενικό μου πρόσωπο μέσα για εξέταση με σοβαρό περιστατικό και απέξω ναρκομανής να κλωτσάει την πόρτα του ιατρείου για να μπει μέσα για να δείρει την γιατρό γιατί δεν του έγραφε χάπια! Η γιατρός να τα έχει παίξει ο security να προσπαθεί να τον συγκρατήσει ένας χαμός! Και αυτός όταν ήρθε η αστυνομία και είχε ηρεμήσει βρήκε 10 δικαιολογίες και τι ‘’έγινε έλεγε’’! Έστω και μια φωνή να ακούστηκε εκεί μέσα και μια τζαμαρία να έσπασε η δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρήσει αυστηρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω! Δεν ήταν σπίτι τους οι αλητήριοι, ήταν και πήγαν σε έναν χώρο υγείας που θα έπρεπε να σεβαστούν! Αν εκείνη την στιγμή είχα πάει εγώ με το δεκάχρονο γιο μου που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και τα εν λόγω άτομα κάπνιζαν και το πρόβλημα του παιδιού μου θα γινόταν χειρότερο και ίσως και πέθαινε, ποιος θα είχε την ευθύνη;

      Διαγραφή
  7. Ayto monaha kyrie/ kyria 3:05 poy toys ypostirizeis!

    http://www.ertopen.com/eidiseis/item/10868-epithesh-trampoykwn,-xylodarmoi-kai-fthores-sto-kentro-ygeias-neas-makrhs#.Uqt0HdJdXvk

    ΑπάντησηΔιαγραφή