Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ



Λίγο πριν από τις 12.00 τρεις άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα μπλε όχημα μάρκας Passat VW, με πινακίδες Θεσσαλονίκης, έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Δέλτα Φαλήρου. Οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια ελέγχου, όταν οι τέσσερις αστυνομικοί τούς σταμάτησαν επί της Δαβάκη Πίνδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,

ο έλεγχος δεν ήταν τυχαίος, καθώς νωρίτερα είχαν σημειωθεί δύο διαρρήξεις σε μονοκατοικίες επί της οδού Δεληγιώργη, πολύ κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οι αστυνομικοί, που έλαβαν σήμα για τις διαρρήξεις, εντόπισαν το εν λόγω όχημα και θεωρώντας το ύποπτο το ακολούθησαν μέχρι το Νέο Φάληρο. Κατάφεραν να το «εγκλωβίσουν» στην οδό Δαβάκη Πίνδου, κοντά στα εκδοτήρια του σταδίου Καραϊσκάκη. Τότε, οι αστυνομικοί κατέβηκαν από τις μηχανές τους, για να πλησιάσουν το ύποπτο αυτοκίνητο. Όμως, ο οδηγός έβαλε όπισθεν και με ταχύτητα κινήθηκε προς το μέρος τους, ρίχνοντας μάλιστα κάτω τη μία μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ. Ο τρίτος επιβάτης που καθόταν στο πίσω κάθισμα πυροβόλησε προς τους ενστόλους, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.


Θραύσματα από φανάρι
Θραύσματα από φανάρι


Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το στάδιο Καραϊσκάκη
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το στάδιο Καραϊσκάκη


Αποκλεισμένο το στάδιο Καραϊσκάκη
Αποκλεισμένο το στάδιο Καραϊσκάκη








Από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. 

Αυτήν την ώρα, στον Πειραιά είναι σε εξέλιξη καταδίωξη, ενώ ταυτόχρονα διενεργούνται έλεγχοι σε καταστήματα και γυμναστήρια στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου