Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη νίκη για τους γονείς στην Αρτέμιδα

11

Ούτε ένα παιδί δεν παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας όπου οι γονείς αποφάσισαν αποχή λόγω των ελλείψεων.

Όπως έγινε γνωστό, η κινητοποίηση που ξεκίνησε την Δευτέρα είχε και τα πρώτα αποτελέσματα καθώς όπως ενημερώθηκαν δύο δασκάλες θα προστεθούν στο δυναμικό του σχολείου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και οι ακριβείς ημερομηνίες.
Η αποχή ήρθε μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία αποφάσισε τα παιδιά να κρατηθούν μακριά από το σχολείο ενώ οι γονείς να βρίσκονται ακριβώς έξω από αυτό.
Σύμφωνα με τον σύλλογο, η διπλή «τρύπα» στο διδακτικό προσωπικό του 2ου δημοτικού σχολείου Αρτέμιδος, εμφανίστηκε την περίοδο των γιορτών. Δύο δασκάλες είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Η μία πήρε εντολή από τον γιατρό της να πάρει άδεια στις 23 Δεκεμβρίου και η δεύτερη στις 6 Ιανουαρίου.
Χαρακτηριστικό των προβλημάτων είναι πως 50 παιδιά ηλικίας 6 και 7 ετών, δεν έχουν κάνει ούτε μία ώρα μαθήματος μέσα στο 2014!
notioanatolika.gr

1 σχόλιο:

  1. εσείς του blog διαβάστε λίγο το πανό που έχουν αναρτήσει οι γονείς όσων αφορά την ψυχολογική και σωματική ακεραιότητα των παιδιών, δεν είναι τυχαίο . Κάντε μια ερεύνα και θα βγάλετε λαυράκι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή