Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έχει μείνει άστεγος;

Ποιος ηθοποιός έχει μείνει άστεγος;

Δημοφιλής, γόης, περιζήτητος, με πολλές γυναίκες να τον κυνηγούν και μια ζωή γεμάτη αξιοζήλευτες εμπειρίες ήταν η μέχρι τώρα πορεία του γνωστού ηθοποιού Νίκου Ζιάγκου. 

Στη δεκαετία του 80’ μεσουρανούσε, με πολλά διαφημιστικά και ρόλους σε ταινίες της εποχής που έκαναν μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, όμως, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον ηθοποιό, αφού τα οικονομικά προβλήματα και η κρίση, τον έφεραν στο απροχώρητο.


«Όπως οι περισσότεροι Έλληνες είχα και εγώ χρέη και επειδή πήρα δάνεια, αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου για να επενδύσω σε ένα μεγάλο μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά», δήλωσε ο Ν. Ζιάγκος, ενώ παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα σε νοσοκομείο πως ήταν ασφαλισμένος για να καταφέρει να εισαχθεί. Συγκεκριμένα, είπε με χιούμορ: «Έκανα εγχειρήσεις… συναξαριστά».

Ο ηθοποιός φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού», που έχει υπό την προστασία της η καλή του φίλη, Άννα Φόνσου. Μαζί με άλλους πρώην συναδέρφους του μένουν εκεί και είναι πολύ ευγνώμων που του έχει σταθεί τόσο πολύ στις δύσκολες στιγμές του.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου