Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Aυτοί είναι οι 4 Ρομά που λήστευαν ηλικιωμένους (ΦΩΤΟ)

ilik4

Ανακοίνωση σχετικά με τη δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 4 ημεδαπών Ρομά που διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.
Αναλυτικά:
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τεσσάρων (4) ημεδαπών, τριών (3) γυναικών, ηλικίας 35, 40 και 42 ετών και ενός 40χρονου άνδρα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 14-2-2014, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων με τη χρήση υπνωτικών ουσιών (Σχετικές οι από 18-2-2014 Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.).
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α) ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ Ολυμπία του Ευαγγέλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1974 στην Πάτρα.
ilik1
B) ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Νεκταρία του Σπυρίδωνα και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1972 στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.
iliki2
Γ) ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία του Κωνσταντίνου και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1979 στον Κορυδαλλό Αττικής.
ilik3
Δ) ΔΑΝΙΛΙΔΗ Λάμπρο του Ελευθερίου και της Σταματίνας, που γεννήθηκε το 1974 στον Πειραιά.
ilik4
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
http://zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου