Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Επιμένει ο Σγουρός για το Πλατύ Χωράφι (Video)

sgouros platixorafi
Σαφή προειδοποίηση προς τους Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας και Ραφήνας – Πικερμίου αλλά και τους δημότες τους απηύθυνε για μιαν ακόμη φορά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Αναφέρθηκε στα πρόστιμα που θα χρεωθούν οι δήμοι και κατ' επέκταση οι δημότες τους και μίλησε για τις απώλειες που θα υποστούν οι δύο ΟΤΑ εάν συνεχίσουν να απορρίπτουν την εγκατάσταση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Ο κ. Σγουρός μίλησε σχετικά κατά την επίσκεψή του στο Μαρκόπουλο όπου επιθεώρησε το έργο του ΚΕΛ της περιοχής το οποίο έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία.
Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr τι ακριβώς είπε ο κ. Σγουρός:


6 σχόλια:

  1. Λίγα τα ψωμιά του ακόμα του κυρίου. Να του πείτε ότι το φτιάχνουμε το ΚΕΛ άμα θέλει αλλά να υποχρεωθεί να έρθει να μείνει εδώ για μόνιμα και κάθε μέρα να υποχρεώνεται να κολυμπά στη Λούτσα. Έτσι δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας του αναφέρει κάποιος τα παλαιοντολογικά ευρήματα που υπάρχουν στην περιοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mακαρι ο κος περιφερειαρχης να εδειχνε τοση σπουδη και στο στεγαστικο προβλημα της σχολικης στεγης που εχουμε στην Αρτεμιδα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιοι επαναφερουν το θεμα συνεχως! Μεσω των κομματικων Περιφεριαρχων! Ερωτηση πιστευει οτι τον ακουει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ


    Μετά την ανάρτηση του βίντεο, του www.notioanatolika.gr, από συνέντευξη του περιφερειάρχη κ. Σγουρού, θεωρώ απόλυτα εναρμονισμένες, στις απόψεις του κ. Σγουρού, τις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου των Σπάτων, για την απόρριψη της δημιουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι του Δήμου μας.

    Ο κ. Σγουρός αναφέρει, ότι στις πολιτισμένες πόλεις της Ευρώπης, κάθε 100 έως 200 χιλιόμετρα δημιουργείται ΚΕΛ. Συμφωνούμε απόλυτα κι΄εμείς. Οι αποστάσεις για νέο ΚΕΛ ( σύμφωνα και με τον κ. Σγουρό ), θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 - 200 χιλιόμετρα από την Ψυττάλεια, το Κορωπί, το Μαρκόπουλο !

    Εκτίθεται όμως ο κ. Σγουρός, γιατί δεν γνωρίζει, ότι τα ΚΕΛ, αεροδρομίου, Κορωπίου, Μαρκοπούλου, απέχουν μεταξύ τους, λιγότερο από 10 χιλιόμετρα και " οραματίζεται " νέο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Όλα δε αυτά τα ΚΕΛ, έχουν αποδέκτη την κολυμβητική θάλασσα της Αρτέμιδας. Φανερώνει δε, η τοποθέτηση του κ. Σγουρού, ότι δεν ασχολήθηκε με το ΚΕΛ , ούτε καν "γεωγραφικά" !

    Ας ενημερωθεί η Δημοτική αρχή και όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και όχι σύνδεση με την Ψυττάλεια, ότι ο Περιφερειάρχης μας κ. Σγουρός, προτείνει ΚΕΛ, κάθε 100 έως 200 χιλιόμετρα.

    Αυτή η τοποθέτηση - "ομολογία", του κ. Σγουρού, είναι η απόλυτη δικαίωση των αποφάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων.

    Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων
    Σωτήρης Γιαννάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή