Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Εσείς πόσο τον έχετε;

MEGETHOS 17 09 slide 

Για κάποιους είναι θέμα ταμπού, άλλοι αγχώνονται περισσότερο από όσο θα έπρεπε και άλλοι πλάθουν μύθους για τη δική τους περίπτωση. Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στο οnmed.gr, αποκαλύπτει τη σκληρή αλήθεια ανά τον κόσμο. Για τους Έλληνες αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το μέσο μέγεθος είναι περίπου 14,7 εκατοστά.

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη μελέτη για το μέσο μέγεθος ανά τον κόσμο πραγματοποιήθηκε από το Ρίτσαρντ Λιν, ομότιμο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Όλστερ, στη Βόρεια Ιρλανδία, και τα στοιχεία της οποίας δημοσίευσε στην επιθεώρηση Personality and Individual Difference.

Βέβαια, ο ο καθηγητής δέχθηκε έντονη κριτική για τη μελέτη του, διότι τα στοιχεία που χρησιμοποίησε στην έρευνα προέρχονταν από μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα και έτσι κάποιοι τον κατηγόρησαν πώς τα στοιχεία αυτά δεν είχαν επιβεβαιωθεί από την ακαδημαϊκή κοινότητα.
Από την άλλη μεριά όμως, τα στοιχεία της μελέτης δε φαίνεται να απέχουν από τα ευρήματα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη θέση της λίστας  να βρίσκεται το Κονγκό με μέσο όρο μεγέθους τα 17,93 εκατοστά και αμέσως μετά ακολουθεί το Εκουαδόρ με 17,77 εκατοστά.
Οι Έλληνες πρώτοι σε… διάρκεια!
Μπορεί η χώρα μας να βρίσκεται κάπου στη μέση της λίστας το μέγεθος όμως μια έρευνα που έγινε από την εταιρεία προφυλακτικών Durex σε συνεργασία με τη Harris Interactive, ανέδειξε τους Έλληνες στην κορυφή του κόσμου όσο αφορά την διάρκειά τους στο… κρεβάτι. Μάλιστα, οι ερευνητές έχουν παρουσιάσει τον παγκόσμιο χάρτη του σεξ αποκαλύπτοντας τη μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε 26 χώρες του κόσμου. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν στις ανώνυμες απαντήσεις 26.000 χρηστών, 1.000 άτομα από κάθε χώρα.
Σύμφωνα με τα στατιστικά, η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ξεπερνά τα 20 λεπτά. Επιπλέον, η ίδια έρευνα αποκάλυψε επίσης πως το 87% των Ελλήνων κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 51% των συμμετεχόντων εξέφρασε ικανοποίηση από τη σεξουαλική του ζωή.
 
megethos-pinakas1
http://notioanatolika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου