Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΟΚΤΩ ΙΧ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ - ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ



Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω μεγάλης καραμπόλας στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Ο οδηγός της νταλίκας υποστήριξε πως παρουσιάστηκε πρόβλημα στο σύστημα πέδησης, με αποτέλεσμα να ρίξει το όχημα στο προστατευτικό κράσπεδο στα δεξιά της Εθνικής Οδού Αθηνών - ΛαμίαςΛίγο πριν από τις 08.30 το πρωί, μια νταλίκα εξετράπη της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και -σύμφωνα με πληροφορίες- προσέκρουσε με δύναμη στο προστατευτικό κράσπεδο στα δεξιά του οδικού άξονα, τμήμα του οποίου και «καβάλησε». Στο τροχαίο εμπλέκονται επτά αυτοκίνητα και ένα μικρό λεωφορείο. Το φορτηγό ήταν γεμάτο σακιά με αλεύρι και αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως ορισμένα από αυτά έπεσαν πάνω στα παρμπίζ και στις οροφές διερχόμενων αυτοκινήτων.

Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του συμβάντος δείχνουν σακιά με αλεύρι να έχουν πέσει στο οδόστρωμα και την νταλίκα να έχει ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου. Η ουρά των ακινητοποιημένων οχημάτων φθάνει σε μήκος πολλών μέτρων, ενώ αστυνομικοί προχωρούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το σημείο της καραμπόλας
Το σημείο της καραμπόλας


Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά της Τροχαίας, ενώ δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε άνδρες κλήθηκαν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν για τον απεγκλωβισμό κάποιου οδηγού ή επιβάτη. Γερανοφόρα οχήματα προχωρούν στην απομάκρυνση των τρακαρισμένων οχημάτων.

Η νταλίκα που μετέφερε το αλεύρι
Η νταλίκα που μετέφερε το αλεύρι






Γερανοφόρο όχημα απομακρύνει τρακαρισμένο αυτοκίνητο - Σακιά με αλεύρι στη μέση του δρόμου
Γερανοφόρο όχημα απομακρύνει τρακαρισμένο αυτοκίνητο - Σακιά με αλεύρι στη μέση του δρόμου


Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ελαφρά τραυματίες. Σε δηλώσεις του ο οδηγός της νταλίκας υποστήριξε πως το σύστημα πέδησης δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ρίξει το όχημα στο προστατευτικό κράσπεδο.

Το συγκεκριμένο τροχαίο ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία στην Εγνατία Οδό πριν από λίγες εβδομάδες, όταν διερχόμενη νταλίκα σκόρπισε τον θάνατο.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου