Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Άγρια συμπλοκή στα Σπάτα


Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν στις 20.30 το βράδυ της Τετάρτης στα Σπάτα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τον δήμαρχο της πόλης, Δ. Μάρκου ρομά που πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο με θαμώνες καταστήματος-ταχυφαγείου της περιοχής (οδός Β. Παύλου 188) συνεπλάκησαν με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που επιχείρησαν να τους συλλάβουν. 

Ομάδα ρομά που πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με τους θαμώνες ενός ταχυφαγείου, συνεπλάκη με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣΟι δράστες επιβιβάστηκαν σε λευκό φορτηγάκι μάρκας Μερσεντές και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εμβόλισαν μία μηχανή. Εν συνεχεία πυροβόλησαν στον αέρα στη συμβολή των οδών Β. Παύλου και Μιχαλάκη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μια συμπλοκή μεταξύ κατοίκων της περιοχής και Ρομά που διαβιούν στον κοντινό καταυλισμό. Επισήμως διαψεύδει ότι υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού.

Οι δράστες, που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, έσπασαν τον φάρο από το περιπολικό
Οι δράστες, που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, έσπασαν τον φάρο από το περιπολικό


Το σημείο της συμπλοκής
Το σημείο της συμπλοκής






Το σημείο της συμπλοκής
Το σημείο της συμπλοκής


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ταμπουρώθηκαν στον καταυλισμό των ρομά που βρίσκεται περίπου 3 χλμ. μακριά από το κέντρο των Σπάτων, με τους αστυνομικούς να ετοιμάζουν επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους και γι' αυτό τον λόγο ενημερώθηκε εισαγγελέας.

Ο δήμαρχος Σπατών-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, μιλώντας στο zougla.gr για το περιστατικό ανέφερε ότι μπροστά από ένα σουβλατζίδικο έγινε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και ένοπλων Ρομά. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί αλλά όχι σοβαρά.

zougla.gr

3 σχόλια:

  1. Παρακαλείστε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια διότι θα διαγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωρεαν γη,ρευμα νερο,καθαριοτητα,ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη,επιδοματα,πληρης φορολογικη απαλλαγη,αβατο στους καταυλισμους,διακινηση ναρκωτικων και οπλων,διαρρηξεις και ληστειες.Σε ποια ευνομουμενη χωρα θα γινονταν αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διώχτε επιτέλους τους ρομά..Μας σκοτώνουν δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή