Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
18.10.2014 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          Έκπληξη μας προκάλεσε η πληροφορία που λάβαμε πρόσφατα που έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν επαληθεύτηκε κατόπιν σχετικής έρευνας. Δημοτική Σύμβουλος της 
παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», του νέου μας Δημάρχου κ. Μάρκου Δημήτρη, δηλαδή της νέας Διοίκησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, ζήτησε και χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με οδηγό για να τη μεταφέρει από το Δημαρχείο στο χώρο εργασίας της!!!



Και μπορεί να πει κάποιος «μεμονωμένο περιστατικό» ή «μια μικρή εξυπηρέτηση για μια και μοναδική φορά». Δυστυχώς, επαναλήφθηκε και δεύτερη φορά και μάλιστα επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός, παραλίγο να διακοπεί δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων, την ώρα της αποκομιδής, για να χρησιμοποιηθεί ο οδηγός!!! Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς βρέθηκε τελικά οδηγός που τη μετέφερε στην εργασία της.

Μετά την έκπληξη μας δημιουργήθηκε, πιστεύουμε δικαίως, απορία!!! Σε πρόσφατη συνέντευξη του Δημάρχου κ. Μάρκου Δημήτρη ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Δεν είναι άγνωστο στους παροικούντες στην Αρτέμιδα και σε πολλαπλάσιο βαθμό στα Σπάτα, ότι οι προηγούμενες Διοικήσεις περισσότερο ήθελαν τους εργαζόμενους στο Δήμο, ως εν δυνάμει ψηφοφόρους και ψηφοσυλλέκτες παρά ως εργαζόμενους στην υπηρεσία των Δημοτών, από τους οποίους και αμείβονται».

Και ιδού η απορία μας…, στη συγκεκριμένη περίπτωση ως τι τους θέλετε τους εργαζόμενους; Ως προσωπικούς σοφέρ και ταξιτζήδες στην υπηρεσία των Δημοτικών Συμβούλων; Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνουν οι Δημότες καύσιμα, εργατοώρες και φθορές στο Δημοτικό όχημα;

Σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», δηλαδή η Διοίκηση του Δήμου, μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η νέα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο, δείχνει από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσουν».

Αν αυτό είναι το νέο μοντέλο Διοίκησης για εσάς, σας ενημερώνουμε ότι, εμείς το «έργο» το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν… πολλάκις!!!

Αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί Δημοτικούς Συμβούλους να χρησιμοποιούν παράνομα Δημοτικά Οχήματα, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί εσπευσμένη αλλαγή Διευθυντών χωρίς ίχνος κριτηρίων, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί Προϊστάμενο δύο τμημάτων της Διεύθυνσης Εσόδων και Περιουσίας να περιφέρεται ως «αθίγγανος» από γραφείο σε γραφείο γιατί δεν έχει που να κάτσει, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί να μετακινούνται εργαζόμενοι από Υπηρεσία σε Υπηρεσία με απόφαση Δημάρχου χωρίς την υπογραφή του και να ανακαλείται εντός λίγων ωρών, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί την μετακίνηση εργαζομένων από Υπηρεσία σε Υπηρεσία χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Προϊσταμένων τους, που έχουν την ευθύνη για τη σωστή τους λειτουργία ή έστω την απλή ενημέρωσή τους, «ξεχρεώνοντας» έτσι πιθανές προεκλογικές «επιταγές»,.. τότε αυτό το μοντέλο δυστυχώς έχει αποτύχει πριν ακόμη εφαρμοστεί!!!

Στο ίδιο Δελτίο Τύπου συνεχίζει: «Ειλικρίνεια, διαφάνεια, συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια, ικανότητα, εμπιστοσύνη, ουσιαστικό και εποικοδομητικό  διάλογο, ρεαλιστικές προτάσεις, πολιτική βούληση και βέβαια ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!»

‘Έχουμε ζητήσει επανειλημμένως, εγγράφως και προφορικώς, συνάντηση με τη νέα Δημοτική ΑρχήΣκοπός μας… να αναπτύξουμε έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, με ειλικρίνεια, διαφάνεια, συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια, ικανότητα, εμπιστοσύνη και ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν πραγματικά να κάνουν τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους καλύτερους και αποδοτικότερους με τελικό αποδέκτη τον Δημότη που στενάζει καθημερινά από τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Εμείς το εννοούμε πραγματικά, η Δημοτική Αρχή το αποφεύγει με κάθε τρόπο!!!

Κάθε νέο μοντέλο διοίκησης για να πετύχει πραγματικά χρειάζεται συλλογική και σκληρή προσπάθεια, με ίσους όρους απέναντι σε όλους, με αξιοκρατία, αντικειμενικά και πάνω από όλα με πνεύμα συνεργασίας. Έχουμε δει στο παρελθόν στη Χώρα μας και συνεχίζουμε να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες όπως, η «αναδιάρθρωση της Χώρας», η «μεταρρύθμιση», η «ανάπτυξη», η «αξιολόγηση», η «μηδενική ανοχή», το «μαχαίρι στο κόκκαλο», η «πάταξη της φοροδιαφυγής», η «κατάργηση της γραφειοκρατίας», οι «χιλιάδες επίορκοι», ο «επανέλεγχος» κλπ κλπ κλπ. Δυστυχώς όλες έπεσαν στον «Καιάδα» και η Χώρα βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη καμπή της Ιστορίας της!!!

Καταχρεωμένοι και εξαθλιωμένοι Πολίτες, εκατομμύρια άνεργοι, ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, διάλυση του Δημόσιου Τομέα και ιδιαίτερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γιατί; Απλά, γιατί όλα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται για τους λίγους «έχοντες και κατέχοντες», για τα «δικά μας παιδιά», για τους δυνάστες – δανειστές μας, για το μεγάλο κεφάλαιο και τους μεγαλοεργολάβους – μεγαλοεκδότες – καναλάρχες – εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανους!!!

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και φυσικά και ο Δήμος μας, στενάζει και αιμορραγεί καθημερινά από όλες τις πλευρές. Η Πολιτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η απάθεια της πλειοψηφίας των Αιρετών, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση των Δημοτικών Υπηρεσιών χωρίς καμία εξαίρεση.  Η σοβαρή έλλειψη προσωπικού, η περαιτέρω ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, η έλλειψη υλικών και τεχνικών μέσων και ο οικονομικός στραγγαλισμόςοδηγούν στην ιδιωτικοποίηση και στην κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Θύμα για ακόμη μια φορά θα είναι ο Πολίτης – Δημότηςπου θα καλείται να πληρώσει υπέρογκες αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη χωρίς αντίκρισμα, για να γίνουν πλουσιότεροι κάποιοι λίγοι μεγαλοκαρχαρίες!

Όλα αυτά είναι γραμμένα και αποτελούν Μνημονιακές Δεσμεύσεις της Χώρας!!!

Παρόλα αυτά και με τα δικά μας προβλήματα, εμείς οι εργαζόμενοι στεκόμαστε και θα σταθούμε με ψηλά το κεφάλι απέναντι στη λαίλαπα όλων αυτών των μέτρων από όπου κι αν προέρχονται. Έχουμε τη διάθεση, τη θέληση και την όρεξη, με κάθε ειλικρίνεια, να σταθούμε αρωγοί σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους Δημότες, διατηρώντας πάντα το Δημόσιο και Κοινωνικό Χαρακτήρα τους. Έχουμε τη βούληση, με κάθε ειλικρίνεια, να απομονώσουμε και να καταγγείλουμε τους πιθανόν κακούς εργαζόμενους που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών. 

        Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε τη διάθεση και τη θέληση να χρησιμοποιούμε τα ιδιωτικά μας οχήματα για την διεκπεραίωση υπηρεσιακών αναγκών λόγω έλλειψης οχημάτων και οδηγών. Έχουμε αποδείξει περίτρανα τη διάθεση, τη θέληση αλλά και την ικανότητα των συναδέλφων της Οικονομικής Υπηρεσίας και όχι μόνο, να φέρουν έναν υπερχρεωμένο και «κατακόκκινο» Δήμο σε μια αξιοπρεπή Οικονομική κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη πάντα την γενικότερη οικονομική κατάσταση της Χώρας!!! 

Αρκεί την ίδια διάθεση και θέληση να έχουν και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές!!!

Υ.Γ.: Και κάτι τελευταίο για τους γνωστούς και άγνωστους «φίλους μας»… Για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές… το γνωρίζουμε!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Νίκος Κρέτσης

Ο Γεν. Γραμματέας
Πέτρος Σταρράς

6 σχόλια:

  1. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΙΧ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ SUPER MARKET ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ??? (ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝ Κ ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΒΛΑΒΕΣ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ..ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΑΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ...ΕΓΩ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΑΙΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ,,,ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?? ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ Κ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΟΜΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΣΧΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ...Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?? ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ?? ΟΧΙ!!! ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Κ ΖΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ.: Και κάτι τελευταίο για τους γνωστούς και άγνωστους «φίλους μας»… Για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές… το γνωρίζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ", ΝΑΙ...ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΣΠΑΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΕΙΤΟΝΕΣ,ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ Κ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΕΣ...ΟΠΟΤΕ, ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΤΣΙ Κ ΕΔΩ...ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ...ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ...ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ"...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ,ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΑΣΜΑ(ΑΝ Κ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ..), ΘΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ,ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΘΑ ΣΧΟΛΑΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΝΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ...ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ..Ο ΜΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ "ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ" ΣΑΣ...ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ Γ@@@@Ε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ...ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ..ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ(ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΑΣ...ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΡΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠEΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΒΟΙ, ΚΟΥΤΣΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΠΑΧΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΘΡΕΦΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΕ.....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα δεν μπορουνε να παρουνε ποδι οι αχρηστοι υπαλληλοι του δημου τοσο ευκολα. Δυστυχως. Μεχρι να γινει αυτο θα ρουφανε το πετρελαιο απο τη σκουπιδιαρες για να το καψουνε σπιτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Κ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ...ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ...ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ..ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΦΙΛΕ"..ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΞΗΣΙΜΑΤΟΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ "ΛΑΔΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ...ΤΟ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Η ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΡΑΝΑΖΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΓΙ`ΑΥΤΟ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΛΟΥΤΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ).ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ..ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ..ΑΝ ΘΕΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???? ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ??? ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ???? ΤΙ???? ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ,ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΟΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ..ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΕΛΑΒΕ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΤΕΣ...ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΧΤΕΣ!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΟΜΟΛΟΥΤΣΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ....ΓΙ`ΥΤΟ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΞΕΒΡΟΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΣ,ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ" ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλε ξέφυγες λιγάκι. Ολα θέλουν το μέτρο τους. Υπάρχουν λαμόγια δημόσιοι υπάλληλοι, λαμόγια ιδιωτικοί, λαμόγια έμποροι. Όλοι έχουν το με ρίδιο ευθύνης τους. Εγώ πάντως εχω ζήσει και τις τρεις καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή