Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ


Τροχαίο ατύχημα συνέβη επί της λεωφόρου Καραμανλή στο ύψος του Μαρινόπουλου όταν ΙΧ προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα και να τρακάρουν και σε ένα σταθμευμένο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η ανατροπή του ενός οχήματος και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού του,ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.







3 σχόλια:

  1. Υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός πεζού ...κι όλα αυτα γιατι δεν υπάρχει σηματοδοτης απο τη διασταύρωση μεχρι το δημαρχειο...παρατημενη πόλη η Αρτεμιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι χρόνια τώρα με τους συλλόγους γονέων που προσπαθούμε να βάλουμε φανάρι στην Υπαππαντής. Όταν πρωτοείδα ατύχημα εκεί ήταν ο γιος μου 3 χρονών και σήμερα είναι 17. Το επιχείρημά τους είναι ότι ναι μεν γίνονται ατυχήματα αλλά δεν έχει συμβεί θανατηφόρο!!! Άκουσον άκουσον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φανάρι αγαπητοί δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν δεν αποκτήσουμε παιδεία στο θέμα οδηγική συμπεριφορα δεν μας σώζει απολύτως τίποτα. Επειδή ασχολουμε με την πυρόσβεση διασωση , μέχρι στιγμής 9 στα 10 τροχαία που έχω παρευρεθεί φταίει ο ανθρώπινος παράγοντας, εννοώντας ταχύτητα ταχύτητα ταχύτητα και απροσεξία. Μεγάλη απροσεξία και αλαζονεία, λες και οδηγούμε μόνοι μας και δεν υπάρχει κανεις αλλος τριγύρω. Σεβασμός στον συνοδηγό, στον πεζό και στον ίδιο μας τον εαυτό ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή