Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Ακόμα και σήμερα ιδιώτες φέρνουν τα μπάζα τους και τα πετάνε μέσα στο δάσος,πίσω από το Δημαρχείο στην Αρτέμιδα χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.
Ας ελπίσουμε αυτό το έγκλημα να σταματήσει και να γίνει πλήρη αποκατάσταση του δάσους.

 

2 σχόλια:

  1. οι κατοικοι δηλαδη μας λετε πως ευθύνονται? για ποσο κατευθυνόμενους και χαζους μας περνάτε? διαβαστε το συνολο του κατωτερω ρεπορταζ.

    «Τις φωτιές τις βάζει ο δήμος», δηλώνει ευθαρσώς στη Real planet ο αντιδήμαρχος Αρτέμιδος Πέτρος Πουλάκης και συνεχίζει: «Ομως, δεν υπάρχουν πλαστικά ούτε άλλα απορρίμματα. Ολα αυτά που βλέπετε είναι κομπόστ, τα οποία διαχειρίζεται ο δήμος και τα πάει στον ΧΥΤΑ Φυλής. Τώρα, αν υπάρχουν άλλα σκουπίδια μέσα στον χώρο, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, καθώς ο χώρος δεν ανήκει σε εμάς αλλά στα ακίνητα του ΟΤΕ. Εμείς δεν έχουμε τα περιθώρια να φυλάξουμε τον χώρο», παραδέχεται ο αντιδήμαρχος.

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=129102&catID=5&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=real_gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν καταλάβατε το σκεπτικό της συγκεκριμένης ανάρτησης.Συμφωνούμε μαζίσας ότι την ΚΥΡΙΑ ευθύνη έχει ο Δήμος.Αυτό δεν το συζητάμε καν.Όμως έχει την ευθύνη σε δύο σκέλη.Το 1ο είναι που φέρνει από μόνος του όλον αυτό τον όγκο κλαδιών και σκουπιδιών μέσα στο άλσος και 2ο που επιτρέπει σε ιδιώτες να φέρνουν και αυτοί με τη σειρά τους μέχρι και μπάζα.Εξάλλου αυτή η ανάρτηση είναι συνέχεια της προηγούμενης http://newspata-artemida.blogspot.com/2012/02/blog-post_23.html για αυτό έχει στον τίτλο της το "συνεχίζεται".Ελπίζουμε να σας καλύψαμε με την απάντηση μας και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε όποια παρατήρηση-απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή