Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



                                                                                             
 Προς : Μέλη Σωματείου Δημοτικών
                  Υπαλλήλων Αρτέμιδος

            
            



             
                  
 
              
            
 
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
      ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.                                                                                                                           







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


         Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, στη συνεδρίαση του σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012, υλοποιώντας απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την ανάληψη αγωνιστικών πρωτοβουλιών και δράσεων από τα πρωτοβάθμια Σωματεία-Συλλόγους μέλη της, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε τοπικές κινητοποιήσεις-δράσεις διαμαρτυρίας και ταυτόχρονης ενημέρωσης των Συμπολιτών μας για τις επιπτώσεις που έχει η εφαρμογή των πολιτικών των μνημονίων και των νέων βάρβαρων μέτρων που πρόκειται να λάβει η συγκυβέρνηση, τόσο στους εργαζόμενους, όσο στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη Κοινωνία γενικότερα.
        Αρχή των κινητοποιήσεων-δράσεων θα γίνει το Σάββατο
27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 09:00 το πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών του Σωματείου μας, στην κεντρική διασταύρωση της Πόλης της Αρτέμιδος (Λ. Καραμανλή & Λ. Αρτέμιδος, παραλία). Ταυτόχρονα θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό στα διερχόμενα οχήματα και στους περαστικούς Συμπολίτες μας.
       Επίσης, την ίδια ημέρα, μέλη του Σωματείου μας θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς που πραγματοποιείται στο κέντρο της Πόλης μας.
       Σ΄ αυτή μας τη προσπάθεια, σε αυτούς τους αγώνες, καλούμε σε συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, τη Διοίκηση του Δήμου, τα μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, όλες τις οργανώσεις ή φορείς που δραστηριοποιούνται στις δύο Πόλεις καθώς και τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μαθητές και τους γονείς.    

       Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο και μέσο στην νέα αντιλαϊκή – αντεργατική λαίλαπα των «βάρβαρων» μέτρων που ισοπεδώνουν την κοινωνία.

      ΟΛΟΙ στους δρόμους, ΟΛΟΙ στους αγώνες… μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε.  
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς         
Για το Διοικητικό Συμβούλιο




 
 

              Ο Πρόεδρος                                                                   Ο                                                                                                                        Γεν.  Γραμματέας
                                                                                                         
           
           Νίκος Κρέτσης                                                            Πέτρος Σταρράς       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου