Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κλείνει την πύλη του το Αεροδρόμιο των Σπάτων





Τις τελευταίες μέρες παρατηρήσαμε κόλλημα στην είσοδο από την Βόρεια Πύλη του Αεροδρομίου των Σπάτων. Αρκετοί αναγνώστες μας, που κατοικούν στον Δήμο
Σπάτων, Αρτέμιδος, εξέφρασαν και την δική τους δυσφορία σχετικά με αυτό το θέμα.
Απευθυνθήκαμε, λοιπόν στο Αεροδρόμιο για ενημέρωση.
Αρχικά στις πληροφορίες του αεροδρομίου μας είπαν να αποτανθούμε στον Δήμο, μια και αυτός είνα υπεύθυνος.

Όταν ζητήσαμε όνομα μας παρέπεμψαν στο Τμήμα Ασφαλείας όπου μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει μια λίστα με αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων, η οποία έχει κατατεθεί από τον Δήμο για τα οχήματα των κατοίκων που δικαιούνται την είσοδο. Αυτή η λίστα είχε ισχύ μέχρι τις 31/01/12, οπότε και έληξε και δεν μπορούν να κάνουν κάτι σχετικά.

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο και συγκεκριμένα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος μας πληροφόρησε ότι πράγματι υπάρχει μια τέτοια λίστα αλλά λήγει στις 31/01/2013, αλλά παρόλα αυτά περιμένουν απάντηση από τους υπεύθυνους αύριο.

Το θέμα είναι σοβαρό, μια και λόγω της ακρίβειας των καυσίμων είναι πλέον ασύμφορο να κάνει κανείς τον γύρο για να πάει στο Αεροδρόμιο και στα υπόλοιπα καταστήματα που στεγάζονται εκεί. Επίσης αν λάβουμε υπ΄όψιν ότι στον χώρο του αεροδρομίου λειτουργεί και ο Metropolitan εκθεσιακό Κέντρο, μια τέτοια παρακώλυση θα δημιουργήσει μείωση της προσέλευσης του τοπικού κοινού  και οικονομική ζημία στις επιχειρήσεις.

Κάνουμε έκκληση στους αρμόδιους του αεροδρομίου να σκεφτούν σοβαρά το πρόβλημα και να σταθμίσουν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του αποκλεισμού των κατοίκων από την Βόρεια Πύλη.

Περιμένουμε νεότερα και απαντήσεις και από το αεροδρόμιο και από τον Δήμο.

πηγή http://anatakti.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. απαραδεκτος ο δημος μας μεσα στα σπατα και να μην εχουμε προσβαση στο αεροδρομιο ουτε τα ατομα που εργαζονται εκει παρα την οικονομικη κριση που υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλεινουν το δρομο,ποιο ειναι το προβλημα?ισα ισα που ο δρομος εξυπηρετη τον κοσμο κ τα καταστηματα που ειναι στο σημειο αυτο χωρις να δημιουργειται προβλημα στο ιδιο το αεροδρομιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην χώρα του παραλογου μην περιμενετε να παει μπροστα τιποτα.Απ'το κακο στο χειροτερο ως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζούμε στην Ελλάδα του παραλόγου,ότι και να πω είναι λίγο.Τα μαγαζιά που βρίσκονται στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου ζημιώνονται.Οι κάτοικοι πληρώνουν περισσότερη βενζίνη κάνοντας το γύρω.Τίποτα δε λειτουργεί με λογική σε αυτόν τον τόπο!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους να βρεθεί μια λύση και μη ταλαιπωρούν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα δοκίμασα την διέλευση από το σημείο και πέρασα όπως πάντα.....κανένας έλεγχος σε κανέναν και καμία απαγόρευση!! Η μπάρα σηκώθηκε πριν ακόμη πλησιάσω.
    Τελικά τι ισχύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει χαλαρώσει ξανά η διέλευση μετά τις πιέσεις που δέχθηκε το αεροδρόμιο.
      Η τελική απόφαση θα έρθει σύντομα.

      Διαγραφή