Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Στο αυτόφωρο υψηλόβαθμο στέλεχος της πολεοδομίας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος


Χρειάστηκαν περίπου επτά μήνες από την  εντολή στους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ για τον σχηματισμό δικογραφίας εναντίον όσων εμπλέκονται στην μη καταγραφή πολεοδομικών παραβάσεων και στην μη είσπραξη προστίμων και παράλληλα τον έλεγχο του πόθεν έσχες όσων βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, για να έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Η ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου των ερευνών έδειξε την εμπλοκή υψηλόβαθμου στελέχους  της πολεοδομίας του πρώην Δήμου Σπάτων, για το οποίο φαίνεται να υπάρχουν και μεγάλες καταθέσεις σε τράπεζες του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Οι ενδείξεις αυτές ήταν αρκετές για τον εισαγγελέα προκειμένου να ενεργοποιήσει την αυτόφωρη διαδικασία για την σύλληψη του υπαλλήλου.

Στις άμεσες προτεραιότητες του εισαγγελέα μετά την σύλληψη του υπαλλήλου είναι, η ανακριτική διαδικασία που διεξάγεται να ρίξει φως και στην έρευνα της πρόσφατης φωτιάς στα υπόγεια του πνευματικού κέντρου Σπάτων όπου φυλάσσονταν  το αρχείο της πολεοδομίας καθώς όπως όλα δείχνουν οι δύο υποθέσεις συνδέονται.
http://spata-artemida.blogspot.gr

12 σχόλια:

  1. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της κι ας προσέξουμε τα σχόλια μας, σ' αυτό το blog τουλάχιστον, γιατί υπάρχει ηθική οικογένεια πίσω, με αθώα παιδιά που ανοίγουν τα φτερά τους κι ανυποψίαστους γέροντες που δε φταίνε σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος παρανομεί, ας σκεφτεί πρώτα αυτός την οικογένειά του. Επίσης και τα θύματα του κάθε παρανομούντος μέχρι τώρα, δεν έφταιγαν σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξερει καποιος το κατηγορητηριο εγκυρα όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΑΥΤΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΠΙΟΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Ε????ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΖΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιθανόν δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κατηγορητήριο. Γι' αυτό ξαναλέω να μην κρίνουμε εμείς, πέφτει λάσπη και σε άμεμπτους οικείους, ε ας μην πέσει άδικα. Ευχής έργο είναι να κάνει η δικαιοσύνη το χρέος της και να αποδώσει αυτά που πρέπει, αν πρέπει, σε αυτήν και σε άλλες περιπτώσεις (αμέτρητες λουφαγμένες, δυστυχώς).
    Προφανώς έχει πολλούς εχθρούς. Μακάρι να ήταν λόγω της ηθικής τους υπόστασης! Από το φανατισμό που βλέπω αλλού, δείχνουν να έχουν ιδιοτελή κίνητρα, είτε ζήλιας, είτε φιλοδοξιών (να πέσει το status quo να ανεβούμε εμείς), είτε στην καλύτερη περίπτωση έχουν υποστεί άδικα προσωπική βλάβη. Ας περιμένουμε το κατηγορητήριο και την τελική κρίση, γι' αυτό το λόγο υπάρχουν τα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ελλαδα βογγα απο τετοιες καταστασεις η διαφθορα πρεπει να τιμωρηται νομικα αλλα και να επικρινεται! Ο καθοπρεπισμος και ο φοβος και τα σογια οδηγησαν σε μια ''ομερτα'' που καταδικασε τον τοπο μας. Καταστραφηκαν ανθρωποι και διαλυθηκαν οικογενειες απο τα λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βογκά, τιμωρείται, καθωσπρεπισμός
    Ένας δεύτερος παράγοντας που καταδίκασε τον τόπο μας είναι ότι οι πάντες έχουν άποψη για τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατηγορητήριο:
    1) Οπλοκατοχή
    2) Κατοχή ναρκωτικών ουσιών
    3)Παράβαση καθηκόντων
    4)Εκβιασμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραιο προησταμενο τοποθετησαν σε θεση κλειδι,μπραβο σας,ποιος τον εβαλε εκει ξερει κανεις;

      Διαγραφή
  10. Στην οπλοκατοχή μπορεί να παίζει το κυνηγετικό και στις ναρκωτικές ουσίες τα valium! Οι άλλες κατηγορίες είναι βαριές, ειδικά αν σχετίζονται με την υπηρεσία (και στην τελική αποδεικνύονται). Κρατάω πισινή γιατί έχω δει μέχρι και να παραπέμπεσαι σε δίκη από τις κατηγορίες μιας αποτυχημένης επίδοξης (ξόφλα το λέει ο γιος μου, προσπαθώ να το πω κόσμια)... Ελπίζω να πολεμάμε τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ και να καθαρίζουμε από τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Αν κάνουμε ντόρο με τρίχες, γίνεται επικίνδυνη η κατάσταση για όλους (και λύση στα προβλήματα δεν δίνεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ
    Αυτοδικαίως σε αργία για τα σοβαρά πειθαρχικά αδικήματα

    Με αυτοδίκαιη αργία τιμωρούνται, με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι που κατηγορούνται για σοβαρά πειθαρχικά ή ποινικά αδικήματα.

    Με τροπολογία που εισήγαγε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στον Νόμο 4093 του 2012, σε καθεστώς αυτοδίκαιης αργίας τίθενται αυτομάτως όσοι υπάλληλοι διώκονται για κακουργηματικές πράξεις, δηλαδή για πλαστογραφία, απάτη, δωροδοκία, κλοπή, υπεξαίρεση και εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Το καθεστώς της αυτοδίκαιης αργίας προβλέπει ότι ο υπάλληλος αμείβεται με το 1/3 ή το 1/4 των αποδοχών του μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις στη δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή