Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ από το τροχαίο που άφησε ανάπηρο ένα νέο παλικάρι

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ από το τροχαίο που άφησε ανάπηρο ένα νέο παλικάρι

Η φωτογραφία που δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα σήμερα η Piraeus Press, μοναδικό στόχο έχει να αφυπνίσει τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, για να μη θρηνήσουμε θύματα στην στροφή-καρμανιόλα της οδού Πειραιώς, ακριβώς μπροστά από τα γραφεία της Τροχαίας Πειραιά, στα Καμίνια.

Η σοκαριστική φωτογραφία, απεικονίζει το τραγικό δυστύχημα, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός νέου ανθρώπου.


Ήταν πέρσι την Άνοιξη, στο ίδιο περίπου σημείο που συνέβη και το σημερινό τροχαίο με θύμα μια γυναίκα που προσπάθησε να διαβεί το δρόμο, όταν συγκρούστηκαν τα δυο αυτοκίνητα κάνοντας στην κυριολεξία ''σάντουιτς'' την μοτοσυκλέτα και τον οδηγό της.

Ο νεαρός δεν έχασε τη ζωή του, έχασε το περπάτημά του όμως για πάντα, μιας και έμεινε ανάπηρος ύστερα από το σοβαρό τροχαίο.

Δεν εξετάζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Εξετάζουμε όμως το γεγονός ότι μιλάμε για μια επικίνδυνη στροφή, για έναν κεντρικό δρόμο διπλής κατεύθυνσης, με περιορισμένη ορατότητα και πολλά ατυχήματα!

Ελπίζουμε η σημερινή σοκαριστική φωτογραφία που δημοσιεύει η Piraeus Press, να παρακινήσει τους ιθύνοντες ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα στο εγγύς μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου