Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σπάτα, Άρτεμις - Οι Παλαίμαχοι και οι έμπειροι κινητοποιούνται

Σπάτα, Άρτεμις - Οι Παλαίμαχοι και οι έμπειροι κινητοποιούνται

Την περασμένη Παρασκευή μαζεύτηκαν όλοι οι παλαίμαχοι που έχουν ασχοληθεί, στο παρελθόν, με τα κοινά των Σπάτων και Αρτέμιδος σε καφενείο της Αρτέμιδος...
Παραμέρισαν τις παλιές, προσωπικές τους διαφορές, αντιπαραθέσεις, διενέξεις και αντεγκλήσεις μπροστά στην επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζει ο τόπος σχετικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.


Ήταν όλοι εκεί: παλιοί Δήμαρχοι των δύο πόλεων, τέως και νυν πρόεδροι συλλόγων και τοπικών φορέων, σημερινοί Τοπικοί Σύμβουλοι κ.α -γνωρίζουμε όλα τα ονόματα. Εκείνοι, όμως, δεν έκριναν φρόνιμο να τα δημοσιοποιήσουμε αυτή την στιγμή.

Η εμπειρία και τα χρόνια που έχουν αφιερώσει στα κοινά του τόπου, τους κινητοποίησε να μαζευτούν και να συζητήσουν τον χειρισμό των καθημερινών προβλημάτων σε σχέση με τις παρατάξεις που θα κατέβουν στις εκλογές.
Ίσως χρειαστεί να ορίσουν κάποιον να τους αντιπροσωπεύσει ή ακόμη και να κατεβάσουν υποψήφιο.
Πολλές ήταν οι προτάσεις και οι απόψεις που διατυπώθηκαν και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση κατέληξε στο φλέγον θέμα του ΚΕΛ.
Στην διάρκεια της συζήτησης κρατήθηκαν και πρακτικά και τα ονόματα και τηλέφωνα των παρόντων για επόμενη συνάντηση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη.
anatakti.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Τώρα τους έπιασε όλους ο πόνος. Τόσα χρόνια, όλοι τους, το μόνο που ξέρανε να κάνουνε ήτανε να βάζουνε τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους την επόμενη τετραετία. Κι όταν βγαίνανε, την πάρτι τους και την τσέπη τους. Τίποτα γι αυτόν τον τόπο. Κανείς δεν τον αγάπησε. Βρε ουουουστ. Καινούριοι χρειάζονται. Να μην έχουν κάνει ούτε αντιπολίτευση, γιατί και οι αντιπολιτευόμενοι σ' αυτή την πόλη δεν έκαναν τίποτα να σταματήσουν την κατρακύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή