Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Προσοχή στη Λεωφόρο Σπάτων πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα


Τις τελευταίες ημέρες η Λεωφόρος Σπάτων, στα όρια των Δήμων Σπάτων - Παλλήνης, εκεί όπου εκτελούνται έργα, στο γεφυράκι στο ρέμα, "άνοιξε" και πάλι. Αλλά στο ρεύμα με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα, πέφτουν από την τροχαία τσουχτερά πρόστιμα: 200 ευρώ πλέον αφαίρεση διπλώματος οδήγησης και πινακίδων αυτοκινήτου για δυο μήνες, αφού η διέλευση στο ρεύμα αυτό εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη.


Αντίθετα η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα με κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα διεξάγεται κανονικά πλέον μέσω της Λεωφόρου Σπάτων, χωρίς παρακάμψεις. 

Δυστυχώς η σήμανση δεν είναι η κατάλληλη με αποτέλεσμα οι οδηγοί να χρησιμοποιούν και τα δυο ρεύματα της Λεωφόρου Σπάτων και κατά διαστήματα να πέφτουν στο μπλόκο της τροχαίας.  

 Λεωφόρος Σπάτων, κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα 

Λεωφόρος Σπάτων: κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα 

Προσοχή λοιπόν στη Λεωφόρο Σπάτων, στο ρεύμα με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα. Η κυκλοφορία των οχημάτων εξακολουθεί να διεξάγεται "νόμιμα" μόνο μέσω των παράπλευρων δρόμων της Λεωφόρου Σπάτων, (δεξιά στην οδό Πύρρου, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη και συνέχεια δεξιά στη Λ. Σπάτων και πάλι).

Υπενθυμίζεται ότι οι "προσωρινές" κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (με τα οχήματα να κυκλοφορούν από παράπλευρους δρόμους και τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται) είχαν τεθεί σε εφαρμογή εδώ και 6 τουλάχιστον μήνες και κατά ένα μέρος εξακολουθούν να ισχύουν.

Προσοχή λοιπόν, μέρες που είναι (παραμονές Πάσχα), το αυτοκίνητο το χρειαζόμαστε περισσότερο και τα λεφτά δεν μας περισσεύουν ... 

Φωτογραφίες: Takis Ant
http://www.afirimeno.com/

12 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΗ Η ΣΗΜΑΝΣΗ . ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ , ΩΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ , ΝΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ . ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ . ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ 1 ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ , ΔΗΛ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ; ---ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σήμανση αγαπητέ θα ήταν κατάλληλη αν ήταν τοποθετημένη από τα ειδικά συνεργεία της περιφέρειας και της τροχαίας ύστερα από..απόφαση της Περιφέρειας Αττικής αναγράφοντας δε και τον αριθμό απόφασης.Πινακίδες που τοποθετούνται ακριβώς όπως φυτεύονται οι μαργαρίτες από άσχετους εργάτες τεχνικών εταιριών ουδείς οδηγός έχει την υποχρέωση να τηρεί και η τροχαία θα το δεί μπροστά της όταν επιτέλους οι πολίτες μάθουν τα δικαιώματα τους.Γιατί τώρα τελευταία μόνο τις υποχρεώσεις μας μας μαθαίνουν ως ποίημα.Ως ανταπόδειξη των όσων λέω δείτε το πίσω μέρος των πινακίδων.Οι επίσημες φέρουν σήμανση νομολογίας καταστροφής τους.Αυτές..έχουν;Οχι διότι είναι ιδιοκτησία τεχνικής εταιρίας...

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ , ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. , ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΩ ΔΕΞΙΑ , ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ , ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ , ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ , ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ . ΟΤΑΝ ΔΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ Η΄ ΣΤΟΠ , ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ .

      Διαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΑΜΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΙΑΛΕΘ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΙΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΜΟΥ ΤΟΥ ΓΚΙΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ... ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ? ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα το βράδυ με φανάρι πράσινο ερχόταν παράνομα από ΓΈΡΑΚΑ -Σπάτα αυτοκίνητο που πέρασε χωρίς καν να κόψει ταχύτητα.Η σήμανση είναι εγκληματική και υπαρχει κίνδυνος ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινα Χριστοπουλο15 Απριλίου 2014 στις 1:48 π.μ.

    Συμφωνω απολυτα με τον προηγουμενο κυριο! Κατ'αρχας που να το φανταστουμε οτι τα απαγορευτικα ισχυουν οντως κι οτι δεν εμειναν εκει επειδη ως συνηθως κανεις δεν εκανε τον κοπο να τα βγαλει; Που να το φανταστουμε αφου ο δρομος φαινεται ανοιχτος; Και στο σημειο με το ΣΤΟΠ και το φαναρι απο την Καντζα ΣΙΓΟΥΡΑ θα θρηνησοημε θυματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνώ κάθετα με τους προλαλήσαντες, όταν βλέπεις απαγορευτικό δεν κάθεσαι ούτε να σκεφτείς αν είνα τοποθετημένο από την περιφέρεια και την τροχαία ή από κάποιο συνεργείο και επίσης δεν σκέφτεσαι με τίποτα πως μπορεί να έχουν ξεμείνει γιατί τα ξέχασαν. Όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. Δηλαδή αν παρακάμψετε θα χάσετε 5 λεπτά απ' τη ζωή σας? Μην τρελλαθούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ????ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ Η ΟΧΙ???ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΛΙ??ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ???ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφελής δεν είναι κανένας όλοι όταν βλέπουμε ότι υπάρχει απαγορευτικό ή STOP ξέρουμε τι σημαίνει! Οι δικαιολογίες πολλές παραπολές. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν παραβιάζει τα σήματα με την δικαιολογία αν έχουν αριθμό απόφασης ή όχι. Κάποιοι πριν ανοίξει επισήμως το ένα ρεύμα είχαν πάει και είχαν μετακίνηση τα εμπόδια. Δεν θεωρώ το εαυτό μου βλάκα ούτε εγώ ούτε οι άλλοι που κάνουμε κανονικά την παράκαμψη. Στην γειτονιά μου από όλους που περνάμε μόνο εγώ και άλλος ένας κάνουμε την παράκαμψη οι υπόλοιποι το έπαιζαν έξυπνοι και ενώ γνώριζαν την παρανομία συνέχιζαν ευθεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ...ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΥΘΕΙΑ!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΛΑΟΣ ΜΥΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή